Blodpudding och lingonsylt på menyn!?

Det spelar ta mej tusan ingen roll att jag säger till sig själv innan jag åker till butikerna att jag inte ska köpa nåt. Lik förbannat kommer jag hem med saker. :D
Tror jag gillar den för att jag påminner om en ängel! Jag vet om att jag drar mer åt djävulshållet men ändå :)
 
 
Jag och Denice käkade lunch på IKEA igår, eller blev väl snarare middag eftersom jag körde vilse och det var trafikstopp. Är det bara jag som sitter i bilen och skriker rakt ut och skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst då? Hehe..
 
Blev svenska köttbullar och sen lite sega råttor på det. Jag vill ha blodpudding med lingonsylt och leverpastejsmacka på menyn också. Är inte det svenskt om nåt?
 
Fan vad jag kollar på bio, nästan pinsamt men jag hänger ju med iaf. Vi såg she´s out of my league igår som var oväntat bra då den faktiskt var rolig. Idag var jag på how to train your dragon med alla kidsen. De har springbreak denna veckan och bio är ju mysigt när det ösregnar. I veckan har the last song premiär och jag ska se alice i underlandet också. Haha! Kalla mej freak, jag själv kallar det för sysselsättning!
 
Fotboll på torsda med, kanske blir en bra vecka iaf.

Pippi på svengelska.

Fan, jag vet inte hur man lägger till youtube-klipp på bloggen. Min blogg-hjälpare Linnea är inte online så det får bli klippa och klistra för er.
 
http://www.youtube.com/watch?v=4GGHeGpCJk8
 
Det är iaf mellantösen när hon sjunger Pippi, sevärt faktiskt!
 
Igår kom de hem efter en lacrosse-match och ropade; vi har en present till dej!! Det var en t-shirt från det svenska lacrosse-laget som säljer t-shirtar för att få ihop pengar så de kan åka till världsmästerskapen. Jag har aldrig sett lacrosse innan jag kom hit. Så undrar ju om de har i mästerskapet att göra. Hehe.
 
 
Tre av fyra kids trängs framför kameran.
'

Viktminskning!

Jag gillar inte maten här, och när jag menar här så tror jag faktiskt att jag menar i mitt hus, för de har så mkt mat!!! Jag älskar mat och det är min last, jag vill ha så mkt! :( Hemma var det så bra, blev man sugen på nåt så fanns inget att tillgå, men här, omg... godis, nötter, kakor.., ja listan kan göras lång! :(
 
Alla som känner mej vet hur jag är när det kommer till kropp, träna och dyl. Jag är inte lagom, allt eller inget! 
 
Jag får kämpa var dag för att inte mumsa i mej en massa onyttigheter och i ärlighetens namn har jag ökat i vikt. BUHÄÄÄÄ! :/ De 2-3 kilona som satt sig på min kropp ska bort! Kämpa, kämpa, kämpa... jag är envis! Så nu jävlar!!! 
 
Jag kanske låter patetisk över några kilon, men det stör mej som FAN! Huvudsaken är faktiskt att man själv trivs med sin kropp, så jag skiter fullständigt i vad andra tycker, bara jag är nöjd!
 
April låter som en bra månad att loosa kilon, inte sant :)

Tights och speedos, ok!?

Jag älskar mitt hus, alla säger att jag bor i ett så fint hus och bla bla.. men, när man ser monsterpalatsen kan man inte annat än undra hur det skulle vara att bo där. HAHA! Jag saknar en yacht vid bryggan, egen strand, pool och ja, vad mer? 
 
Löpartights och speedos på killar går bort!!! (Om de inte har riktigt snygg kropp och passar i det, men... ingen passar i speedos) Hehe., det är det enda jag kommer säga, och den som undrar får fråga och jag svarar mer än gärna! ;)

JOSY :D

Can we call you Josy? Det var det första kidsen frågade mej när jag kom hit för två och en halv månad sen.  
 
Of course!!!
 
Jag har kallat mej själv det i några år men det har inte fått så stor genomslagskraft. Fram tills jag kom hit. Alla i familjen kallar mej för Josy! Härligt :D

Josy - bergsbestigare... det låter det!

Besteg mitt första berg idag - Mount Si. Berget är 1270 meter högt och det tog mej tre timmar upp till toppen och tillbaka. Imponerande va?

 
Mitt sällskap tyckte nog jag var sådär kul, jag vet om att jag går sakta men... jag springer fort. HAHA! Dessutom tog jag med mej vovven som för övrigt betedde sig som en ängel, mot mej. Mindre kul för sällskapet då hunden sprang ikapp och stannade framför denne hela tiden. :D 
 
Sen frågade jag hela tiden; hur lång tid är det kvar. Jag är ett tidsfreak, jag vill alltid veta vad klockan är och hur lång tid saker tar.
 
Det var snö på toppen men utsikten var dålig då det var molnigt. Får väl göra det nån mer gång bara för det!
 
Ikväll blir det salsa för första gången i mitt liv. Följer endast med så att Denice ska ha nåt att skratta åt. Jag bjuder på det för efteråt vankas det sushi! Yammi...

i USA; pengar, pengar, pengar!

Våffeldagen idag., orka! Jag tror jag skjuter på våffeldagen lite och äter det nästa vecka istället.
 
Snacka om att sova in i det längsta. Jag börjar jobbet klockan sju, kliver ur sängen fem minuter innan. Tar på mej och går med tunga steg uppför trappan! Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen, men är inne i en svacka vad gäller kropp och själ. Jag är jättetrött! Orkar knappt träna, kanske ett virus i kroppen?  
 
Ikväll blir det film med min nyfunna vän, så kanske ska ta en liten nap senare så jag inte somnar under filmen. Tror det kan ses som lite ofint även i detta land.
 
Allt handlar om pengar här. Allt kostar pengar, och ganska så mkt pengar. Att spela fotboll tio gånger med nåt skoj-lag kostar cirkus 700 kronor. 
 
Mat, bensin, bio och andra nöjen är billigare än hemma!
 
Missar Sounders premiär-match ikväll, men har lovat mej själv att gå och kolla snart! 
 
Det finns många familjer här där mamman är hemmafru. De har en aupair, städerska, trädgårdsmästare och då är min fråga, vad gör mamman? :)

Barnvagnsrace - det nya!?

Vi traskade downtown idag och kopte sushi, satte oss i parken med the crazy dogs. Vi sitter och stirrar pa en grupp mammor med barnvagnar. Ledaren i gruppen som jag antar har detta som sitt extrajobb sager till de andra vad de ska gora. De springer runt i parken med barnvagnarna, staller sig i en ring och jagar varann medans nan av mammorna blaser sapbubblor eller sa gor de hoppis&skuttis-hopp. 
 
Vi stirrade sa mkt att vi till slut kande oss dumma och lamnade darfor parken. :D

Saknar, saknar inte...

Drive-in-banken och sen drive-in-tvätteriet. Bra grejer! 
 
Ibland undrar jag hur hemma hade varit för mej nu. Jag hade antagligen tränat fotboll i stort sett varje dag. Blandat det med lite löpning, gått till skolan och tillbringat timmar där, jobbat lite då och då. (Vilket inneburit att jag frusit ihjäl med tanke på vargavintern ni haft hemma.) Kanske festat litegrann men vad mer??? 
 
Jag saknar fotbollen stundtals men om dryga veckan snörar jag på mej skorna och beger mej ut på det gröna fältet. Må jag vara tillräckligt bra! 
 
Jag saknar absolut inte att dammsuga och städa. Här plockar jag iordning, diskar, plockar i och ur diskmaskinen, torkar bordet och tvättar. Stryker gör jag inte, men det gjorde jag inte hemma heller så. HEHE!
 
Jag behöver aldrig handla mat här, så när jag väl befinner mej i en mataffär är jag lite lost men gud vad jag gillar det! Strosa runt i en mataffär kan vara så mysigt och fridfullt. Häromdagen begav jag mej dit och då bjöd dom på macka som provsmakning. Kände mej lite dum när jag va där och köpte en klase bananer och gick ut mätt efter min smörgås och lite andra provsmakningar. :)

Stress-mandag.

Idag ar jag sa trott, somnade pa tok for sent igar. Allt pga alskade svtplay. Man som hatar kvinnor pa tv ar ett bra tidsfordriv uppenbarligen.
 
Jag brukar gilla mandagar sa mkt, men mandagar i denna familjen ar sa stressiga. Ska snart satta mej i bilen och kora runt i tva timmar ungefar. Hamta, lamna, lamna, hamta... ja ni fattar! ;)
 
Bounty hunter ar ingen film jag rekommenderar. Sett battre! Drommer fortfarande om killen i filmen remember me. Inte for att han ar han, utan for att det ar en san kille vill jag ha. Vem vet, nar man minst anar det! 
 
Jordgubbar, hallon, blabar, bjornbar, frukt och gronsaker finns lyckligtvis i mitt kylskap! Love it..


Film.

Tillbaka från Vancouver. Det var en mkt trevlig tripp, men idag vill jag inte se alkohol. Det är dagar som dessa som man säger till sig själv att man aldrig mer ska dricka, right? ;)
 
On my way up to Canada.
 
My three roommates.
  
Outfit for the night. Jag vet om att mina ögon lyser fylla, men jag bjuder på det.
 
Senare ikväll blir det filmen bounty hunter. 
 
Kommande vecka tänkte jag hyra massa film. Billigt nöje. Hemmakväll kan ju slänga sig i väggen, här kostar det 1 dollar att hyra film. (1 dollar = 7 svenska kronor, cirkus) Jag är ju så dålig när det kommer till filmer, jag har missat så många!!
 
Jag skäms lite när jag måste säga att jag missat så många klassiska filmer. Men ni som känner mej vet att jag har alltid en orsak varför. :D
 
Denice och jag ligger i varsin ända av min säng med våra älskade äpplen. Kvalitetstid med datorn är ett måste, men detta är umgås. Behöver vi säga nåt kan vi ju skriva det på facebook-chatten. Hehe! Välkommen till framtiden!!
 

USA, ett land med konstiga regler.

Ser fram emot morgondagen. Dvs Vancouver. Får inte glömma passet, visumet och allt annat, annars kommer jag ju inte in i USA igen, och det vore ärligt riktigt tråkigt!
 
Igår var jag på världens tråkigaste show, några högstadie-elever gjorde Footloose-musikalen. OMG va de va dåliga, jag hade kunnat somna om inte klapp-stolarna varit så otroligt obekväma. Idag var jag på Bye Bye Birdie, äldsta tjejen här har en roll i den. Den va tusen gånger bättre men jag är ingen teatermänniska. Blir så lätt uttråkad av att sitta still och titta. Hehe!
 
Diskuterade lagar med killen från Seattle idag. Han visste inga lustiga härifrån men i Vermont får inte en kvinna köra bil utan att två män viftar med flaggor framför bilen. Eeh, tillbaka till 50-talet.  
 
Om en tjej blir våldtagen i Texas så rubriceras det inte som brott om inte kvinnan är typ mördad. 
 
Sen har jag lite svårt att förstå att man får köra bil här när man är 16, men man får vänta ytterligare fem år för att få dricka alkohol. Lucky me att jag är gammal. Men ser fortfarande ung ut, tack och lov! Sen lär jag väl aldrig bli gammal i sinnet.. ;)
 

Drive-in.

Älskar att vara ledig mitt på dagen. Speciellt när det är klarblå himmel. Har så smått börjat tänka på sommaren och insett att jag kommer inte vara ledig mitt på dagarna då, men desto mer kvällar, vilket inbjuder till härliga sommarkvällar på diverse uteserveringar och picknick i parkerna. (Picknick ser konstigt ut när jag stavar det så, men det är ju rätt så.., märkligt!)
 
Sen kommer jag ju faktiskt spendera all möjlig tid utomhus med kidsen så jag ska nog bli lite solbränd ändå. ;)
 
Här ska man inte behöva gå ur bilen om man inte måste. Som om det inte är nog med drive-in på donken och starbucks. Vad sägs om drive-in hos tvätteriet. Men det roligaste av allt är banken. Var där och insåg att jag var där för tidigt, tänkte FAN orka åka tillbaka men såg då att drive-in öppnade en timme tidigare. Jävla bra! 
 
Taggningen inför Vancouver har börjat. Det bådar inte gott, då vi vet att det är farligt att vara övertänd när det är alkohol inblandat. :) 
 

Pigg av te :(

Vad händer? Klockan är halv tolv och jag är INTE trött. Blir man verkligen så pigg av te? De senaste dagarna har jag gett mej ut på kvällstid och druckit te med nära och kära.
 
Ikväll var det med en ny förmåga, en jättetrevlig kille som bor i Seattle. Vi traskade runt downtown och han visade och berättade om massa coola ställen. Förhoppningsvis ses vi snart igen, jag hade en mkt trevlig stund.
 
Idag är St Patricks day, fråga mej inte vad det innebär för ingen verkar veta. Man ska ha på sig nåt grönt annars kan vem som helst nypa dej. Jag gav fan i det, sa till ungarna imorse att gör det inte för jag är redan på dåligt humör. HEHE! Älskar när de ringer sina föräldrar för att de inte får som de vill och säger att Josefin är dum. Föräldrarna frågar, men vad gör du för dumt då. Dom säger inget, lägger på luren och beter sig mkt bättre. Tack och lov för förstående föräldrar till ibland omöjliga kids. Ibland är de underbara, men väntar fortfarande på den dag då alla fyra ska vara goa och glada hela dagen! :D 
 
Majja, jag gjorde som du skrev. Säg till om det inte funkar :) By the way, jag läser din blogg och det sista ämnet om vänner är väldigt intressant. Jag brukar säga, hellre få men nära än massa som man knappt känner. Risken att råka ut för rötägg är mindre ;) Tacka vet jag riktiga vänner, ni vet vilka ni är!!!!

Starbucks med mitt vita äpple.

Allt som oftast brukar jag sluta runt sex-sju på kvällarna. Det inbjuder till ett liv efter jobbet också men denna vecka ser inte riktigt lika ljus ut. Men, jag är ledig i helgen så jag överlever och sen har jag ju fortfarande mina fem timmar mitt på dagen.
 
Då jag allt som oftast blir uttråkad av att vara hemma förflyttade jag och datorn oss till biblioteket igår och satt och läste massa tidningar. Gratis är gott, hör och häpna jag är ekonomisk! Idag tog jag med mej mitt vita äpple och åkte till Starbucks. Det ser ju ut som jag jobbar när jag sitter här, hehe, det gillas! Sen måste jag komma in i Starbucks-mentaliteten här. Starbucks är Seattle - Seattle är Starbucks!!!
 
I övrigt knallar mina dagar på, fort som tusan! 
 
Om jag inte har nåt hår kvar när jag kommer hem så är det för att jag slitit av det i ren ilska. HAHA! Jag är en fighter, det borde kidsen veta vid det här laget. Skam den som ger sig! :D
 

Helgens inköp.

I Sverige var min främsta hobby fotboll, efter det delade shopping, fest, övrig träning och skola på tiden. Eftersom jag inte spelar nån fotboll här ÄNNU så har de andra fått en större plats. Fest har fått stå åt sidan för ett tag och skola har jag inte ägnat nån tid alls. 
 
Här kommer helgens inköp...
 
Jag har sparat alla kvitton på kläderna jag köpt här. En dag när jag inte har nåt att göra ska jag räkna ut hur mycket pengar jag spenderat på kläder. HEHE! Tills dess, man lever bara en gång!
 
Jag måste ju plugga medans jag är här och just nu hör jag mej för gällande textil. Fick med mej ett visitkort hem från en butik idag så ska mejla honom och se om han kan bidra med nåt gällande mina planer. För övrigt såg killen bra ut, var trevlig och hade snygg stil!! Jag tror han är bög. ;)
 

Lördag.

Jag älskar klädbutiken forever21, jag kan spendera timmar där inne och ändå känns det som att jag inte sett allt när jag går ut ur butiken. Jag försöker shoppa billigt och märken som inte finns hemma. Det går upp och ner med det, men som sagt; försöker! Hehe..
 
Vi tog ett litet break i shoppingen och gick och såg Cop out. Rolig och sjuk film. Ibland är det så skönt att slippa tänka och bara få skratta åt allt sjukt! 
 
Min lördag har varit underbar hittills, nu väntar 3,5 timmas jobb. Det är lagom!
 

Här händer saker...

Lördag morgon, ligger i sängen fortfarande men ska snart ge mej iväg till ett stort köpcenter. Man kan gå där i timmar! :)
 
Igår var barnen lediga från skolan, jävla påhitt. Det innebar tio timmars arbete och kidsen runt mej hela tiden. På kvällen tog jag det lugnt, var och kollade på filmen Remember me. Åååh, vad jag gillade den filmen! Skådespelaren är snygg, filmen är romantisk och sorglig på samma gång. Jag vill med vara kär som på film!!
 
Om två veckor ska jag provträna med ett fotbollslag här. Jag är nervös, redan! Sen letar vi ytterligare efter ett lag att spela med jag och mamman... mest på skoj då!
 
Solsidan, på spåret och andra avenyn är de tv-program jag följer från Sverige för tillfället. Jag ville att det andra paret i på spåret skulle vinna ju.. Typiskt! Men fan vad bra dom är, hur behåller man all information i sin huvud? Kollar nog melodifestivalen ikväll efter jobbet. Måste ju hänga med lite vad gäller Sverige :)
 
Nästa helg blir det Vancouver! Yeah!!
 

"You could sleep with..."

Idag har jag slitit mitt hår! De har drivit mej till vansinne men lyckligtvis är jag gladare nu och det bjöds på skratt ikväll.
 
Vi pratade sleep-overs med tösen på sju år när vi åt middag. Eftersom deras morfar är här över helgen så är det inte aktuellt att hon ska ha en sleep-over med mej då hon kan ha det med morfar när han är här. Men så säger hon; "You could sleep with grandpa and I can sleep on the floor". Jag och mamman tittar på varann och jag skrattar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Mitt emot mig sitter morfar. HAHAHAHA!
 

Underbart vackra Mercer Island.

Firar två månader i USA idag. Tiden springer iväg, precis som jag. HAHA! (Klassisk josy-humor) 
 
Igår tog jag med mej kameran på vår joggingtur. Sammanfattas så här:
 
The crazy dog alltid steget efter. 
 
Här är det vår!
 
Alla underbara hus!
 
Vem behöver så här stora hus?
 
Detta huset älskar jag. Det är så fult så det blir sött. Det passar absolut inte in! Visst påminner det om en gammal badhytt på västkusten? ;)
 
Älskade Seattle skymtar bakom träden.

Mina älskade pälsepojkar!!!

Jag har kommit på vad jag saknar mest... KATTER! Alla här på ön har hund, och ser man en katt så har man självklart the crazy dog med sig och katterna flyr fältet. :( Jag ska ha så många katter när jag blir gammal. Tror Linnea har rätt när hon säger att jag kommer bli som Crazy Catlady i Simpsons, fast en snyggare variant då klart ;)
 
Apelsin och Tusse, mina älskade pälsepojkar. I miss you so!!
 
Mami och papi, ta massa kort på pälsepojkarna och skicka till mej! 
 
Behandla folk så som du själv vill bli behandlad. Det är veckans ledord med kidsen. 
 
Dags att hämta deras morfar på flygplatsen. Privatchaffis Josefin :D

Snöööö...

Det snöade idag men så pass lite att det smälte bort direkt. Lucky me, för mina snow-joggings är Sverige. Jag skulle ju kunna köpa nya, men känns inte som att det är säsong för det just nu. :D Här är ju vår!!! (Förutom idag då.)
 
Biblioteket är mitt nya favoritplace, med kidsen då vill säga. Annars har jag lite svårt för ställen där man måste vara tyst, men så underbart att ha tysta kids runt sig då och då. 
 
Nästa gång ni ska ut och springa, prova att ta med en 30-40 kilos sten i koppel och spring. Det är så det är att springa med the crazy dog, så fruktansvärt jobbigt!
 
 

Älskade söndag!

Älskar mina söndagar. De innebär ledigt! :) 
 
Mötte upp några vänner downtown Seattle och myste runt i butikerna. Hittade såklart lite skor, varför får man aldrig för många par skor!?
 
Vi såg Shutter Island på bio.
 
Sen fortsatte jag och Jolene till HardRockCafe och tog ett glas vin och åt lite mat. Yammi! :) Självklart strosade vi runt vid public market place också, det hör till när man är downtown Seattle. Love that place!!
 
Och så var helgen redan slut. Suck! 

Underbara dag!!!

Underbart väder. Underbar utsikt från familjens hus. Underbara dag stanna för gott!
 
Precis avslutat 2 mils löpning runt ön. Om det inte varit för backarna som framkallar så mkt mjölksyra att jag gråter när jag springer uppför så är det jättehärligt! Speciellt efteråt :D
 
Det var en kille som sprang förbi mej, jag blev lite sur och försökte komma ikapp men insåg efter ett tag att han är kille och har längre ben än mej. Jävla skit!! Tar honom nästa gång. 
 
Är en halvmara här på ön om två veckor. Yeah!

Dejt.

Eftersom jag nu bor i landet där alla romantiska filmer kommer ifrån var jag tvungen att prova på hur det är att gå på dejt med en amerikan.
 
Jag mötte upp killen som hade en bukett blommor med sig. Gulligt men har lite svårt för sånt; tillgjort på nåt sätt. Killen frågar om jag vill ses nån mer dag denna helgen. Eeh, hallå? Vi har inte ens pratat i fem minuter, men jag ler lite falskt och säger visst. 
 
Vi går till en mexikansk restaurang. Maten var god iaf :)
 
Efter det ska han visa mej en vy över downtown Seattle och sen ska vi träffa hans vänner. Sagt och gjort. Vi spelade lite nintendo wii och vem tror ni vann? Jo.. JAG och alla vet ju hur jag är när jag vinner. HEHE! Studsar som på moln och skrattar oavbrutet åt de som förlorat. Han blev nog lite sur, och jag tänkte... fan va bra, då vill han inte ses mer! 
 
Jag fick panik på killen då han höll handen framför mej vid varenda övergångsställe så jag inte skulle gå före honom, för han skulle ta hand om mej och se till så att inget händer mej. VA FAN, jag är van att ta hand om mej själv, ingen ska komma här och ställa sig i vägen. 
 
Som om inte det var nog att han sa sjuttioelva gånger hur underbart trevligt han hade haft. Han ringde mej när jag kommit hem. HJÄLP, vad hände med att spela svårflörtad? Kanske bara är svenska killar som kör på den stilen. 
 
Sammanfattningsvis. En kul grej men så långt ifrån min stil på kille. Amerikanska killar har en annorlunda, konstig syn på tjejer. Jag gillar svenska killar tusen gånger mer :D

Matfrossardag, oops!

Nån i familjen har smittat mej med ont i halsen, så idag blev det ingen löpning. Fixade klart med mitt körkort så nästa vecka kommer mitt Washington-State-körkort på posten. Jag ser för jävlig ut på kortet!!
 
Många på ön har sagt att jag är fin i håret. Vissa är ju lite falska, men några kanske menar det! 

 
Vissa dagar frossar jag i mat, idag glass i stora lass. Jag vet inte var det kommer ifrån då jag varken är olycklig, deppig eller nåt i den stilen. Tror det har med rastlöshet att göra. Men imorgon lär jag knappt äta alls för efter mina frossardagar äter jag inte och imorgon kommer jag nog vara lite nervös inför kvällen. ;) Nyfikna? Jag berättar mer på lördag om jag hade kul! :D
 
Min underbara, gigantiska bil med plats för åtta personer och till det; en koffert som är enorm. Detta är vad jag kallar familjebil. HEHE!
 

Josefin är en raffig tjej! :D

Äntligen klippt mej, blev väl ok. Riktigt bra blir det aldrig. HEHE!
 
Jag måste ha en väldigt fin sjal. Bara idag har minst tio personer sagt att min sjal är jättefin! Yeah!
 
Jag är ju inte ensam svensk här på ön, bor fyra familjer som jag känner till och idag hade vi konferens på skolgården. Dvs vi pratar svenska och ingen annan förstår! Mötte en av papporna när jag var ute och sprang med vovven., han pratade med nån svensk i telefon och skulle förklara mej. Han sa att jag är den nyaste på ön och att jag är raffig. HAHA, han frågade mej om jag tar det som en komplimang. Jag antar det :D
 
Annars flyter allt på, jag trivs jättebra och njuter av att vara här! 
 
Vadå fejksmile!? (Vi har kul, hehe)
 
Kolla in den svenska flaggan. 

Sunglasses!

 
Snart är dom mina! ;)
 
Jag är ekonomisk och köper dom på nätet istället!  
 
Eftersom man måste prova solglasögon (och allt annat också) några gånger innan man köper det. Eller det kanske bara gäller mej ;) Iaf, har ju varit runt lite i de olika solglasögon-butikerna. Har försökt att gå till olika hela tiden så de inte känner igen mej. Men tydligen gör det de. Inne på Nordstrom i Seattle så står jag och provar och tjejen säger att det var jag som hjälpte dej förra veckan, det va de här du provade då. Tackade återigen för hjälpen och sa att jag kommer tillbaka!
 
Måste vara nåt med mitt utseende som gör att de känner igen mej. ;)
 

Starbucks är överallt!!

Jag är tjejen som springer med den stora, svarta, lurviga hunden. Haha, det har pratats om mej här på ön! Tydligen mer känd som joggare med hund än som au-pair för familjen Gersch. 
 
I Sverige ses väl en BMW X5 eller Volvo XC90 som stora bilar. Här är det den normala storleken på bilar. Mamman och pappan har varsin i den storleken och min är, ja ännu större! HEHE. Jag får ta sats och hoppa in i bilen för att komma upp till sätet. ;) MEN, tro det eller ej, jag gillar den! :D
 
Underbara vackra Seattle.  
Detta är precis intill Public Market. Så först strosar man runt lite, sen köper man sig nåt att äta från nåt av stånden och slår sig ner på en parkbänk och njuter ;)
 
Världens första Starbucks!
 
De finns i varenda litet hörn. Folk älskar det och visst är det mysigt, synd bara att jag inte är någon kaffedrickare. Brukar säga att jag är i fel land och fel stad. Jag gillar inte skräpmat och läsk, det som klingar så bra när man säger USA. Sen härstammar Starbucks från Seattle och jag dricker inte kaffe. Oops! Seattle är dock den hälsosammaste staden i USA. Ett rätt! :D

Härliga söndag.

Vilken härlig söndag! Startade med en klassisk amerikansk brunch, fortsatte med bio och shopping. Avslutade den med middag Red Robbin, kanske inte världens mest exotiska mat, men va tvungen att smaka deras hamburgare som tydligen skulle vara bra. De var helt ok! 
 
Solen sken i ögonen hela dagen också förresten. :D
 
Bion vi såg var Valentines day. En riktig hollywood-film med romantik och skratt. Framförallt får den plus för alla snygga skådespelare. ;)
 
Åt middag med en fransyska och shit vad långt efter de ligger med sin engelska. Känns väldigt bra för mej med engelskan. Jag förstår i stort sett allt och de verkar förstå när jag pratar. Hehe.
 
Här kommer ytterligare en bild från vår tripp i San Diego. Wiiiiii.....

RSS 2.0