MYSLÖRDAG.

Igår hade jag som plan att gå ut, men efter en del bortfall så spenderade jag kvällen hos Merethe istället. Vi kollade film och när hon slutat jobba korkade vi upp våra vinflaskor. 
 
Merethe har två rum. Här är en del av hennes vardagsrum, där hon för övrigt har tv-spel!!! (Dock vet hon inte hur det fungerar och var inte lika exalterad som jag. Hihi!)
 
Myskläder, inget smink och ett glas vin i handen. Det är vad jag kallar myslördag. LOVELY!!!

ABU DHABI-BRALLOR ÄR SKÖNT (OCH SNYGGT!??)

Middag och sex and the city 2 med lite nya töser igår. Sammanfattningsvis en mkt bra kväll. Dock kunde filmen varit lite kortare och lite bättre men den kan väl få godkänt!
 
Idag iklädd ett par Abu Dhabi-brallor och till det min underbart vackra skinnjacka!
 
Skinnjackan var love at first sight och jag känner att det inte bara är en random sommarflirt. ;)

POPULÄR I ÖSREGNET.

HAHAHAHA., jag kan inte annat än le och skratta när jag tänker på vad som inträffade idag.
 
Ingen skola idag, så igår bestämde jag att vi ska ut på hike. Imorse när jag vaknade så ÖSREGNADE det. Kommer upp till kidsen och deras pappa säger att de fortfarande vill ut och vandra. NEEEEEEJ, det vill vi inte alls hör jag från tv-soffan. :D
 
På med regnjackor och iväg. Jag, de tre yngsta, en kompis till tösen och hundjäveln.
 
Vi parkerar och tar med oss en karta över området och börjar vår vandring. När vi traskat i ungefär 40 min så är vi blöta, lite trötta och känner att det är dags att följa slingan som går mot parkeringen. Vi går och går och går. Upp och ner, i vattenpölar och bland mossa. Meningen "är vi framme snart" hör jag nog tusen gånger! 
 
Till slut. 2 h och 10 min senare är vi framme vid parkeringen... MEN det är fel parkering. HAHAHAHAHA! 
 
Vi var på andra sidan berget. Oj oj oj, fick ringa pappan så han fick komma och hämta oss! Snacka om att vara populär i ösregnet. Kompisen sa att nästa gång ni undrar om jag vill med på hike så kommer jag säga nej. 
 
Jag har alltid varit grym på orientering, ingen här tror mej längre. 
 
Hur fan gick det här till!??? :D

BÄSTA OCH FINASTE SOMMARKLÄNNINGEN!

Jag har ju glömt att visa er klänningen som kommer göra min sommar. :) 
 
Jag älskar den!!! 
 

PANNKAKOR ÄR SÅÅÅ GOTT!

Till mellanmål idag blev det pannkakor med keso och jordgubbssylt. MUMS! (När jag kommer hem ska jag ha pannkakslunch hos dej Linnea!!!!!)
 
Här i Amerikatt äter de pannkakor med sirap. Hm, jag valde den svenska varianten och var också den enda vid bordet som gjorde det.
 
Nu återstår disken. Idag lyssnar jag på Björn Afzelius. Kalla mej gammal, tråkig, annorlunda eller nåt. :) Jag tycker han är grym!!
 
På egna vingar är min favorit. Han skrev den till sin dotter. 
 
 
 

JOSEFIN STYCKAD I SMÅBITAR.

Jag kan ha dåliga dagar, kidsen kan ha dåliga dagar, ja alla kan ha dåliga dagar. Men det finns en som har det varje dag. Crazy har fått ytterligare ett namn till samlingen - HUNDJÄVEL!!!!
 
Förra veckan bet han sönder min löparjacka. 
 
Denna veckan ligger min arm i farozonen. Det är jättekul när vi är ute och går och han helt plötsligt får nåt slags mördaranfall. Varje gång tänker jag; fy fan vilken tur att han inte är en rottweiler eller liknande. För isf hade ni kunnat förvänta er en Josefin styckad i småbitar.
 
Se bara hur det har gått för Tiger :(
 

SOM GEKÅS FAST MINDRE.

När jag tittade ut genom fönstret imorse så tänkte jag bara; Welcome to Seattle! 
 
Det har regnat konstant i timmar. Lyckligtvis har jag ett par väldigt snygga gummistövlar, men jag håller mej inomhus ett tag till! :D
 
Åkte till Target och fördrev lite tid. Target är lågprisstället som har ALLT. Ganska kul att traska runt faktiskt. Kom hem med lite småplock (bl a ett par skor, hehe!). Det är som GeKås fast mindre, och framförallt inte så mkt folk. Jag åker inte till Ullared av den anledningen. Jag är inte folkskygg, men jag blir så fruktansvärt irriterad om nån kör på mina hälsenor med kundvagnen. HEHE!
 
Äntligen, efter sisådär 4 månader har jag lärt mej mitt mobilnummer utantill. YEAH! Vet ej hur det kunde ta sån tid, för det är riktigt enkelt. Men brist på intresse uppenbarligen! 

OM BLICKAR KUNDE DÖDA!

Ungefär så här bra är jag på att ta kort. Orkade inte svänga av och parkera bilen, så jag tog ett kort samtidigt som jag körde på motorvägen. Ooops ;)
 
Seattles skyline ÄR väldigt vacker. Här kommer bevis på det från de som kan, vill och orkar :D
 
Inget intresse leder till noll motivation. Funderat på att köpa ny kamera, men fy fan vilket slöseri med pengar!!
 
Sprang som en liten tok runt Greenlake idag. Varje varv är 4,5 km, så det blev några stycken! Det bästa är när nån stackare springer långsammare än mej en bit framför. Jag lägger på lite speed och trippar lättsamt förbi! HEHE ;) Jag hatar när folk springer om mej. Om blickar kunde döda hade de två stackarna som gjorde det idag varit stendöda! ;)

KYLSKÅPET ÄR KNÖKFULLT! ;)

Jag älskar att gå i mataffärer. Jag kan traska runt i timmar. Provsmaka (även om man inte får), jämföra priser, planera mina måltider och försöka komma på vad jag är sugen på! :D
 
Här fylls kylskåpet inte av mej och jag står som en fågelholk och tittar in. Kylskåpet har allt, men jag vet aldrig vad jag är sugen på. Oftast kommer jag på det när jag har ätit klart. :(
 
Det roliga är att nu har min familj börjat fatta att jag äter saker tills jag spyr på det typ. Vi har pestoburkar så det räcker till och blir över. Likaså naturell yoghurt. Jag äter det, men inte i samma mängd som för några veckor sen! :D Igår var jag med och handlade och fick med mej avokado och keso hem. Yammi! Undra hur länge det dröjer innan kylskåpet är knökfullt med det också!? ;)

SÖNDAGSMYS

Efter veckans dyrbara inköp bestämde jag med för att denna helgen skulle bli en spara-helg. Sagt och gjort! Helgen har kostat mej cirkus en dollar. (En flaska vatten.)
 
Nu sitter jag med kex, ost och ett (jävligt stort) glas vin framför filmen The blind side. Söndagsmys på mkt hög nivå!!!!
 

RUDOLF OCH JAG!

Jag är halvdöd och undrar om jag kommer kunna gå imorgon.
 
22,5 km löpning.  
 
Jag stannade inte en enda gång! Framåt slutet var jag sååååå törstig och det kändes som varenda jävel jag såg drack vatten! Jag kände mej som Rudolf i Sunes sommar när han är onormalt sugen på kaffe! :D
 

TOUGH TO BE A STAYHOME-MOM!

Häromdagen när jag lämnade kidsen vid skolan stod en mamma där och funderade på vilken runda hon skulle ta med vovven. "I don´t know if I´m gonna cross here or not. This is the tough part of being a stayhome-mom." HAHA., hon har iaf glimten i ögat och är en av dom som har insett att hennes dagar inte är tokstressiga! :D 
 

MIDSOMMAR UTAN FYLLA!

Igår var det internationell kväll på kidsens skola. Det bjöds på mat och underhållning från alla världens hörn. Svenska bordet hade godsaker som knäckebröd med kaviar, kanelbullar och godisfiskar. :)
 
Vi svenskar bjöd på traditionsenlig dans runt midsommarstången. Vi visade dock inte det stora fylleslaget som midsommar faktiskt är. Midsommardagen måste ju vara den dagen på året då folk har mest ångest! "Oj oj oj, vad hände igår!?" HAHAHA...

FUNKAR SOMMAR OCH SKINNJACKA? JAHA DÅ...

I födelsedagspresent från mej själv fick jag en skinnjacka!
 
Sommar och skinnjacka kanske inte är det mest ultimata, men vad gör man inte när kärleken slår till? Jo man kör på. Dvs man köper den! ;)
 

FÖRHANDSVISNING AV THE KARATE KID!

Ikväll var jag på förhandsvisning av the Karate Kid! En härlig film!!! 
 
Huvudpersonen är så grymt söt. Om jag varit tolv år hade jag varit dödskär nu! ;)
 
Han var grymt söt i filmen Jakten på lycka men nu har han växt till sig lite och blivit lite coolare och lite mognare. Jag ser fram emot hur han kommer se ut om några år. När blir det "lagligt" för mej att bli ihop med honom? Aj FAN, kom på att jag är la kärring då! :(
 
Inatt ska jag dela säng med Crazy. En enda regel har han; BAJSA INTE I MITT RUM! :D
 

SKINNY DOG

Vovven kom hem från frisören idag. 
 
Före.
 
Efter.
 
Skinny dog! Han ser ut som ett litet benrangel! ;) 
 

SKOGSTROLLET KISSAR SYNLIGT!

Strålande sol ersattes helt plötsligt av ösregn! Oj, känns nästan som jag är hemma ;) 
Hann med dryga timmen vid poolen iaf!
 
Varför händer det alltid mej? Imorse gav jag mej ut på en joggingrunda och efter en stund kände jag att jag måste kissa för annars kan jag inte fortsätta springa. Så.., jag smet in i skogen bakom ett träd. Tittar mej såklart runt och ser ingen! Jag drar ner byxorna och börjar kissa, då tro fan att det kommer en man med sin hund. Jag får göra två grodhopp åt sidan samtidigt som jag kissar och sedan två grodhopp tillbaka. Allt för att skyla mej lite. 
 
Lyckligtvis kan jag skratta åt mej själv, så jag smög iväg som det lilla skogstrollet jag är med ett stort leende på läpparna :D

BADSÄSONGEN ÄR VÄLKOMMEN!

Jag brukar bli GALEN på butiksbiträdena. De fjäskar och tycker att ALLT är så himla fint på just mej. Yeah, sure! Vad de missat är att det finns minst tre speglar i provrummet som jag kan kolla i.
 
Idag råkade jag dock ut för det märkliga. En söt liten tjej som sa vad hon tyckte och var helt tipptopp. Hon hjälpte mej att finna både baddräkt och bikini. 
 
Provade bikinin i svart men ska ha den i rosa.
 
Provade också baddräkten i svart men ska ha den i vitt.
 
Eftersom de inte fanns på plats, beställdes de från andra butiker och skickas hem till mej GRATIS! 
 
Tjejen tar min adress och mitt mobilnummer. Hon frågar lite försiktigt; "du är inte Ben va?" HAHA.. (Ben är en av de förra au-pairerna) 
 

MAN LEVER BARA EN GÅNG!

Mitt lyckonummer gånger tusen är lika med summan jag lagt på kläder och skor sen jag kom hit.
 
Jag är kräsen.
Jag använder allt.
Jag älskar att strosa runt i timmar utan att köpa nåt.
Jag gör aldrig några impulsköp.
Jag har alltid en bild i mitt huvud som jag shoppar efter.
Jag köper aldrig nåt som är liknande nåt annat jag har.
Jag blir kär i skor och ibland klädesplagg. HAHA!
 
Spelar ingen roll vad vi jämför pengarna med. Jag vill inte ha de oköpta! :D
KÄRLEK!
 
Man lever bara en gång!

JOSY KOMMER BLI FULL!

Jag älskar måndagar. 
 
För mej har det aldrig funnits någon ångest över att en ny skol eller jobbvecka börjar. Lyckliga Lotta tänker ni. Jag tror det är för att jag ser varje vecka som en start på något nytt! 
 
Idag hittade jag en ny skoaffär och kom givetvis hem med ett par enormt fina sandaler.
 
Jobbade några timmar i solsken.
 
Rundade av dagen med en och en halv mils löpning. LOVELY!
 
Igår när jag åt middag med la familia så drack jag EN öl till maten. 7-åringen tittar på mej och säger till sin mamma; Josy kommer bli full! HAHA..

SER JAG UT SOM EN UTELIGGARE!?

Biokväll i Seattle. Letters to Juliet och sen Just Wright. Första bättre än den andra, men ingen av dom var kanonbra!
 
Emellan filmerna gick vi ut och tog frisk luft. När vi sitter ute på gatan och slöar så kommer en uteliggare fram till mej med en påse mat och säger att det ser jag ut att behöva! HAHAHA..
 
Ser jag ut som en uteliggare nu också!??

SOLBRÄND! :D

Solen tog, och då är jag i himmelriket ;)
 
Yasmine säger att jag är solBRÄND, och skrattar åt mej! Avgör själva. :D
 
Undra vad den här kvällen har att bjuda på, ge mej nåt tecken tack!

SOL, STRÅLANDE SOL!

Strålande sol och varmare än svensk sommar. Så sammanfattas de senaste dagarna här! 
 
Jag är solbränd! :)
 
På handlarlistan står bikini och baddräkt. Jag vet att baddräkt låter fjantigt, men det finns ju numera riktigt snygga. Jag är nämligen lite orolig att min bikinitopp ska åka upp och mina bikinitrosor ner när jag dyker i. Barnen skulle säkert tycka det va jättekul, men orka!
 
Jag gick framför några desperate housewives på gatan igår. Shit vad det är kul att lyssna på deras prat om de andra fruarna. Det är verkligen som på Wisteria Lane. I love it, kanske med tanke på att jag vet att det finns ett liv utanför serien också! ;)
 
 

KAJSA ANKA!

Happy birthday to me! ;)
 
24 år GAMMAL, eller!? NEJ, 24 år UNG. Vi kör på det! Barnasinnet är fortfarande kvar, och jag bröt inte lårbenshalsen när jag var ute och sprang!
 
Vi "firade" med middag på IKEA. (Kanske inte låter så fruktansvärt kul, men när man är här borta blir man glad av att se knäckebröd, lingonsylt och sill.) Till efterrätt hade jag önskat mej hemmagjord pumpkinpie. Mmmmm, det va så gott!!! 
 
En av pojkarna hade lärt sig ja må hon leva! Så himla gulligt. (YouTube-klipp kommer inom kort)
 
Jag fick en sounders-halsduk, presentkort och massa teckningar. :)
'
 
Detta är jag! HAHAHA.., NEJ, jag har inte förstorat läpparna. Bilden är LITE missvisande ;) Jag tycker jag påminner väldigt mkt om Kajsa Anka. Dock inte mej emot, Kalles flickvän har stil och är störtskön!
 
Min teckningsvägg börjar bli full. 
 
Poets against the war-skylten snodde jag med mej från en efterfest i ett galleri. Ooops ;) 
 

FLER MORÖTTER TACK!

Seattle marathon är den 28e november. Nu ska jag bara anmäla mej och sen är det bara att köra på... 42 kilometer borde väl gå lätt? HAHA..
 
Klarar jag under 4 timmar och 30 minuter får jag en härlig upplevelse betald! (Jävligt pissigt om jag inte klarar det, då får jag betala och det är dyrt! HEHE.)
 
SÅ.., om det är nån mer som vill "utmana" mej så vore det kanon. Jag behöver alla morötter jag kan få!!!!

LEENDE PÅ LÄPPARNA.

Fyra månader i USA idag!
 
När jag tänker på min första tredjedel i landet där lagom inte existerar gör jag det med ett leende på läpparna. 
 
Om resterande tid går lika fort så är jag snart på resande fot igen! Tills dess tänker jag inte sitta still i Seattle. Just i skrivande stund planerar jag min semester! :)
 
Nu ska jag fortsätta fira min sista dag som 23åring!!!! 
 
JOSEFIN 23 ÅR låter bättre än JOSEFIN 24 ÅR. FAAAAAAAN! ;)

SVARTING MED RASTAFLÄTOR :D

 
 
Kan han lära sig att ta på sig säkerhetsbältet också?
 
Först behöver han dock lära sig lite vett och etikett. Till exempel att det är jag som är ute och går / springer med honom och inte tvärtom. Och när han inte får som han vill får han inte vägra eller bitas! 
 
Vovven är en blandning mellan en pudel och en golden. Sen varför han inte blev guldfärgad som alla andra med samma ras vet i tusan. Han är en svarting med rastaflätor. :D 

EFTERLYSES; H&M-KILLEN, SNYGG SOM FÅ!!

Klarblå himmel innebar en hel dag utomhus. Vi strosade gata upp och gata ner, tog lite pauser med mat och dryck. Ett måste när solen står högt på himlen ;) 
 
Efter över tio timmar utomhus avslutade vi dagen med bio; death at a funeral. Det var precis vad mina fötter behövde.
 
IKEA är guld men H&M får mej verkligen att känna mej hemma. Synd bara att killen varken är hemma eller här. Var är han!??

LURIGA PÅ SEATTLES GATOR.

 
Klockan är nio på morgonen. Jag klev upp med tuppen, en söndag! :) Dags att bege sig ut på Seattles gator och vara lite småluriga ;)
 
Såg min första lacrosse-match igår. Den var inomhus och påminde väldigt mkt om en hockeymatch. Men det var livat runt omkring så jag hade en kul kväll med la familia.
 
Nu har jag amerikansk fotboll och baseball kvar att titta på, som är typiska amerikanska sporter. Snart!

JAG SOM EN FLYGANDE DRAKE...

Greenlake några minuter från downtown Seattle. Jättevackert!

 
Begav mej till Greenlake med vovven idag. Alla tycker min hund är så fin! Hundtricket borde funka ;) Såg en fin kille, han kollade på mej och jag tänkte att det kanske han gör även när jag möter honom nästa gång. 
 
Andra gången jag möter honom är jag ordentligt tilltrasslad i hundkopplet och min hund drar iväg efter sin kärlek vid första ögonkastet. 
 
Tror inte det gick hem riktigt när jag hängde som en flygande drake efter vovven. Eller man vet aldrig...
 
Samma tid på måndag! Hoppas han fattar det ;)

VI LEVER I EN FRI VÄRLD!

Vi lever i en fri värld, där man får tycka och tänka vad man vill!!!!!!!!
 

FOTBOLLSLEDIGT FRAMÖVER.

När jag lämnade Sverige hade jag med mej fotbollsskorna om ifall. Nu har jag använt dom men de har börjat sjunga på sista versen. Lucky me behöver jag inte köpa nya än.
 
Jag är i mitt livs sämsta form gällande fotboll. 
 
Tränaren tycker jag imponerat mer än vad han trodde att jag skulle göra, men... han känner att jag är en bit ifrån toppformen. Nähä? :) 
 
Jag är välkommen tillbaka i juni. Eeh. Jag är inte så sugen faktiskt! Laget är inget lag. Det finns ingen glädje någonstans! Jag är en pratglad person som skrattar mycket och högt. I detta lag så pratar de knappt med varann och jag har knappt hört nån skratta. KUL?

WISTERIA LANE FINNS PÅ RIKTIGT!

Desperate housewives är en underbart härlig serie, man tror att det är överdrivet och på låtsas. HAHA, no no no. Det finns på riktigt! Även om jag inte bor på Wisteria Lane så är jag inte långt ifrån händelserna centrum!
 
 
På Wisteria Lane är det just nu lite bubbeltrubbel.

MIN BACK-UP-PLAN

Insåg att jag kommer sova ensam i minst åtta månader till. Så idag var jag och köpte mej en body-pillow. Dvs en kudde som är nästan lika stor som en själv och som man kan ligga och hålla om. Så mysigt! ;)
 
 
Godnatt! 

INTE PISSDÅLIG, MEN INTE BRA!

Förlust med 3-0 idag. Oops! Målen kom till innan jag sprang in på planen. Alltid nåt! Spelade sista 30 och stressade som en liten tok första fem men kom in i det mer och mer. Svårt att bedöma min egen insats, knappt aldrig nöjd men sammanfattningsvis; jag var inte pissdålig, men inte bra!
 
I fredags när vi var ute satt jag och pratade rätt mkt med en kille. Han var nykter så han minns nog vår konversation lite bättre än vad jag gör. Iaf, vem ser jag inte på IKEA idag? HAHA, sjukt! 
 
Avslutade söndagen med att se The back-up plan. Typiskt hollywood-film. Ibland är det bara skönt att sitta ner, slippa tänka och skratta åt dåliga skämt.
 
Host host host.., jävla hals! 

BÄTTRE ÄN SÅ HÄR BLIR DET INTE.

Oavsett vem som kommer på besök; Crazy tar deras kläder och springer all världens väg. 
 
Baksidan av huset 
 
Smashboll. OMG det väcker minnen för mej!
 
'
Amerikanskor klär sig sådär!! (Folk kommer fram till mej och säger; du är inte från här va!? HAHA)
 
Don´t leave me!!!
 
Vi avslutade kvällen med efterfest. Tre tjejer, två killar och en katt. Gissa vart jag hamnade!? Hos kissemissen såklart. All mat jag kunde hitta blev hans! Hoppas missen blev nöjd och belåten över köttet, dippen och kakorna jag gav honom. Jag kunde inte sluta tråna efter honom. Tyvärr är katter de största playerserna ever. Vill man ha dom så undviker dom en. Vill man inte ha dom så gör de allt de kan för att fånga ens hjärta. Självklart är det därför man gillar dom!!!!! :D

RSS 2.0