HABLO ESPAÑOL!!! :D

Jag måste ha ramlat och slagit huvudet på en sten på midsommar, eller nåt i den stilen. (Knät och huvudet har väl ingen direktkoppling? HEHE.)
 
Jag ska från och med imorgon läsa spanska!
 
Jag har för alltid hatat att läsa språk. Jag har iofs hatat att läsa allt. Undantag är dagstidningar och magasin, men det är nog för att de har mer bilder än texter.
 
Skolan har jag klarat galant. Har jag nångång behövt läsa en bok har jag läst lite i början och lite i mitten. För när man redovisar en bok behöver man aldrig berätta slutet. :D 
 
Veckans pippi är gurka och små smala harry kuverts. Låter nyttigt och hälsosamt. Tyvärr så äter jag mer än det ;)

MORGONPIGG? JAVISST!

Vilken tid får man väcka sina morgontrötta kamrater en söndag morgon? Klockan är 9.44 och jag har varit vaken sen klockan sju. Pigg som tusan. Kanske bör tilläggas att jag kollade Tyskland-England som för övrigt en väldigt bra match! Domaren ska nog aldrig åka till England om han vill ha livet i behåll. 
 
Jag ger dom en timme till, sen ska jag hoppa i sängen tills de vaknar.
 

JAG LYCKAS ALLTID!

Jag såg jättefina prästkragar vid vägkanten igår. Jag var lite stressad men tänkte att dom ska jag ha. Jag stannade bilen och hoppade ut. Det tog mej ungefär fem sekunder att plocka blommorna.
 
Sprang tillbaka till bilen men då hade den gått i lås!
 
HELVETE!!!
 
Bilen är alltså på, men jag står utanför.
 
Mobilen är i bilen och jag kan bara mitt mobilnummer utantill. 
 
En man ringde bärgningsbil, en kvinna ringde polisen och en annan man ringde sin fru. Frun ringde hem till mitt hus och fick tag på mamman. Hon kom och låste upp bilen så jag slapp betala 60 dollar till bärgaren eller låta polisen bryta sig in i bilen.
 
35 minuter stod bilen på tomgång. 
 
Pinsammaste var ändå att jag behövde säga att jag hoppade ur bilen för att plocka blommorna. Jag undrar om det är olagligt. :D
 
Jag lyckas alltid!
 

GLAD MIDSOMMAR!


MIDSOMMARKRANS UTAN BJÖRKRIS OCH PRÄSTISAR

Begav mej ut på blomjakt till min midsommarkrans innan. Jag kom hem med lite löv och några småblommor. Det blir en midsommarkran utan björkris och prästisar :/
 
Det slutade med att jag klippte loss lite blommor från några buskar på en parkering. Undrar om det är olagligt. HEHE!
 
Med ytterligare lite blommor kanske den blir vacker. Den är iallafall lagd i blöt så ska bli intressant att se om den håller sig någorlunda fin.
 
GLAD MIDSOMMAR ALLA! Tänk på att när ni firat klart och ligger halvt medvetslösa efter alla snapsar så har jag inte ens börjat fira. HIHI! 

USA!!!!!

Vi vann idag. Laget vi spelade mot hade en trevlig målis. Han boxade mitt huvudet istället för bollen och sparkade samtidigt ner mej. Yeah! :D
 
Såg Sounders damlag spela idag. Det lag som jag tränade med i några månader. Det var den tråkigaste match jag sett på länge. Varför de spelar fotboll vet i tusan. De verkar ju inte ha roligt precis. De förlorade med 3-1. Det jag gillar mest med Sounders damlag är deras enormt fina dräkter!! HEHE.
 
Bäst idag är USAs fotbollslag! Lovely. Jag var millimeter från att få stora jack i mitt huvud när de gjorde mål. Blev så glad att jag hoppade till och min fåtölj var så nära att falla till marken. 
 
Ska nog aldrig raka av mej håret, för tusan vad mkt ärr jag lär ha i mitt huvud efter alla bravader :D
 

SANDSLOTTSBYGGE.

Sommar, sol, strand och sandslott :D
 
När vi skulle börja bygga vårt slott var där en spade, jag och sexåringen. Hm! Jag vill ju bygga, inte sitta bredvid. Sexåringen fick bege sig på spad- och spannjakt medans jag började bygga. 
 
Vårt sandslott kanske inte blev riktigt så här fint. Det blev mer en jättedjup vallgrav med sand i mitten :D
 
Kan man skylla på att sanden är dålig så gör jag gärna det!
 
Igår invaderade de två yngsta skateboardparken med sina sparkcyklar. Jag märkte på skateboardkillarna att de tyckte kidsen var lite ivägen, men jag flinade och sa; är de ivägen för er och lät kidsen fortsätta köra runt!
 
En av killarna, som max kan ha varit 15, skatade runt med en cigg i munnen. Han försökte väl vara cool klart! En av mina kids ville säga till honom att det är farligt och att man inte ska röka. Vad svarar man på det? Ja, det är jättefarligt, men vet du vad, jag röker när jag festar! HAHA :D 
 
Midsommar på fredag. Lovely!

REGN OCH SOLBRILLOR HÖR IHOP...

Tokiga tös!!! Det är jag det. 
 
Det har regnat hela dagen, och jag kommer hem med två par solglasögon. Ooops!
 
Dessa är ett par RAEN. Love them already!
 
Trodde shoppingen var över efter ovanstående, men så traskade jag in på Nordstrom och kom ut med dessa från Yves Saint Laurent. Bra jobbat Josy!  
 
Kollade på nya filmen the A-team ikväll. Grym! ;) 
 
Är det bara jag som tycker Bradley Cooper är sjukt snygg? 

NYTT HIKE-FÖRSÖK :D

Jag längtar tills måndag och alla andra dagar framöver. :D
 
Jag ska inte sitta inne bara för att det regnar. Nej då, jag ska ut och vandra. Jag ska inte beblanda mej i någon kartläsning, eller kan jag låta bli? Hehe..
 
Min kompis som jag ska ut i skogen med är från Sydafrika, måste fråga henne om hon kan fixa en vuvuzuela (eller hur de nu stavas) till mej så jag kan leka att jag har en hel bisvärm i huvudet!
 
VM är mkt intressant. "Bra" lag förlorar mot "dåliga" lag. Det gör det hela så mkt roligare!!! :D Sverige hade alltså haft en chans, om de bara tagit sig dit! 

LAMMKÖTT :D

Snabbshopping och biokväll.
 
Såg Killers. Den var rätt tråkig i handling. Det enda som gjorde att jag satt kvar med stirrande ögon var denna man...
 
OMG vad han är het. Fröken Heigl är så fruktansvärt vacker men hon försvinner liksom jämte honom! Jag hade gjort mkt för att vara Demi Moore för en dag! ;) Eller så ska jag också hitta lammkött när jag blir lika gammal som henne, och lammet ska vara minst lika hett som Ashton. :D
 

PLEASE DON`T DRINK AND DRIVE

 
I USA är det tillåtet att ha upp till 0.8‰ alkohol i blodet innan du åker fast för rattfylla. I Sverige är det 0.2‰ och för grov rattfylla 1.0‰.
 
Det sjukaste är dock skyltarna längs vägarna. Snälla!???? Skriv att det är olagligt och att folk dör istället för snälla!!!
 

SKVALLERBYTTA BINGBONG.

Fotbolls-VM går väl sådär för vissa lag?
 
Spanien ska väl inte vara helt nöjda med sin första match. Jag tyckte målet som Schweiz gjorde var riktigt roligt! Det är de som gör målen som vinner. HEHE!
 
Lagerbäck är nog inte själaglad just nu. Oops! Bra gjort ändå att bli utvisad i 33e minuten.
 
Det hände en liten olycka här hemma idag, en sådan som skulle kunna ge 7 års olycka även om det var inte var en spegel, men nästan. Det var inte jag! Stackarn som gjorde det hade sån fruktansvärd ångest efteråt, bara skrek och sa "mami is gonna kill me". Fy fan för ångest!! MEN...
 
Det går inte att spola tillbaka tiden! 
 
Hans syskon tröstade honom och sa att han får fjäska och vara jättesnäll så är det snart lugnt.
 
När det hände kom jag och tänka på när jag var liten och såg min bror förstöra mamis och papis nyinköpta finglas. Jag var vanligtvis skvallerbytta bingbong men helt plötsligt blev jag en ängel och ljög om allt för att skydda honom! :D
 
Och NEJ, lillkillens mamma kommer inte döda honom! :) 
 

RÄKNAR KALORIER!

Beach 2010 är inget jag skäms över, men marathon 2010 ska gå som på räls!
 
Jag äter vad tusan jag vill, men... nu har jag hittat en sida på internet där man enkelt räknar kalorier. Jag har alltid varit väldigt skeptisk, men detta är ju roligt, intressant och nyttigt! :)
  

ÄNTLIGEN YNGST I LAGET ;)

Igår spelade vi vår första fotbollsmatch med laget Elfsborg. Jag är yngst i laget. Jihoo, äntligen! ;)
 
Man spelar 8 mot 8 på en lite mindre plan, inga offsides, inspark istället för inkast, man måste ha minst tre tjejer på plan samtidigt. Sammanfattningsvis gick det sådär för oss, men vi kommer igen. Match varje onsdag hela sommarn, lite lagom! :) 
 
Två timmar tills kidsen går på sommarlov. 
 
Nästa fredag är det ju midsommar. Ååh, tänker ni, då blir det inget firande för Josefin. Johodå, jag är bjuden på midsommarfest hos en svensk här på ön. :D

KETCHUPEFFEKTEN!!

Jag har alltid älskat att träna och då träna mkt. Lagom är tråkigt! Jag mår så fruktansvärt bra efter att jag varit ute och sprungit, spelat fotboll eller gjort nåt annat som tar mkt energi. 
 
Anledningen till all löpning är framförallt marathonloppet jag ska springa senare i år, men en annan stor anledning är att jag ska gå ner i vikt. Jag har nog blivit av med allt det jag gick upp de första månaderna här borta så jag är på god väg...
 
MEN med tanke på att jag uteslutit godis, glass och kakor så borde jag ha loosat mer. :/ Jag läser dagligen om folk som gått ner tio kilo på två månader osv. Sen kanske tio kilo är lite väl mkt för mej, men några kilo iaf. 
 
Jag hoppas på ketchupeffekten!!

VÅR VANCOUVER-LÅT!


VANCOUVER VAR FRUKTANSVÄRT BRA!

I väntan på Denice och Yasse för resa upp mot Canada.
 
Eftersom jag är rastlös som få och blir tokig av att sitta rakt upp och ner och göra ingenting så tog jag med mej mina stickor. Jag var äldst i bilen och agerade därefter. 
 
Vackra Vancouver.
 
Här är killen som tror att han äger en iphone!
 
Mitt resesällskap.
 
Underbara töser skrattar ihjäl sig.
 
Dags att göra Vancouver. Laddade till tusen! 
 
Stötte på lite fler flickor från Seattle-området.
 
Denice leker rockstar hela natten lång! ;)
 
Sista drinken som vi kanske skulle ha uteslutit. Fulla? Nejdå!
 
Här slutar kvällen, eller? ;)
 
Sammanfattningsvis en fruktansvärt bra resa som innehöll bland annat; alkohol, skratt, gråt, hångel, skåning som har svårt med det svenska språket (lite internt, men Yasse du vet vem vi pratar om), pizza, fotboll, borttappad kamera, burger king, borttappade körkort och kreditkort, sova i våningsäng och en tröttsam resa hem till Amerikatt.

YOU LOOK BETTER WHEN I'M DRUNK! ;)

Jag satte pa tvn imorse for att titta pa Sydafrika-Mexico. Jag sag i stort sett hela matchen, men eftersom jag jobbade samtidigt var jag tvungen att kila ivag da och da. Det medforde att jag missade bada malen. Tack for den!!!
 
Stada barnens rum och sortera bort kidsens for sma klader har statt pa to-do-listan denna veckan. Jag ar ingen spara-pa-saker-vi-inte-anvander-tjej sa det har varit en intressant vecka.
 
Jag ar eventuellt klar med veckans traning. Om jag inte hoppar ur sangen pigg som tusan imorgon bitti och kanner for att ge mej ut och springa innan England-USA och innan jag drar till Vancouver for party. Yeah!
 
Ar detta var sang Yasse och Denice!? ;)


FOTBOLLS-VM.

Imorgon. Yeah! 
 
Vilka piss-tider det blir här borta. Vad sägs om matchstart klockan 4.30, 7.00 eller 11.30. Det inbjuder till mkt fest. HAHA, knappast! ;)
 
De enda matcherna som jag tror jag kommer snooza bort är 4.30-matcherna. De övriga tiderna är jag ju vaken! 
 

SVENSK MARK OM SJU MÅNADER.

En underbar dag idag!
 
Knaprat nötter ikväll. Det är gott, fast nu vill jag inte äta det på tag. Uscha! Hehe. De säger att det är nyttigt. Vet i fan, men med tanke på att godis, kakor och glass är ute ur leken sedan en månad tillbaka och jag var sugen på nåt så...
 
Fem månader på Amerikansk mark idag. Hittills ett underbart äventyr jag inte vill ha ogjort. Jag har fortfarande inte haft hemlängtan, men jag ska erkänna att jag ser fram emot att landa på svensk mark om dryga sju månader. ;)
 
Jag älskar denna låten just nu! 

BLOND!!!!!!

Osminkad och mindre solbränd på bilden till höger, men spela roll när det är hårfärgen ni ska titta på!
 
Jag är mkt nöjd och ser nu ännu mer fram emot en helg i Vancouver! Har blondiner roligare tro!? ;)
 
Veckans pippi är avokado och bagel. Tillsammans eller ensamt spelar ingen roll. Yammi!

P3 DOKUMENTÄR

P3 dokumentär är så fruktansvärt bra och intressant!
 
Rekommenderas att lyssna på när man är ute och traskar. 

JANTELAGEN FINNS INTE I MIN VÄRLD!

Förra veckan sprang jag nästan sex svenska mil, spelade en fotbollsmatch, hann med ett besök på gymet, promenerade med hunden i cirkus 4 timmar, gjorde massa sit-ups och simmade 2500 meter. 
 
Löpningen går kanon. Senaste tre-fyra veckorna har jag sprungit minst 5 svenska mil per vecka. Jihooo!
 
Jag älskar mej själv mer än vanligt just nu och fy fan vad jag är bra! ;)
 
Jantelagen finns inte i min värld! I min värld får man säga att man är störst, bäst och vackrast. Orka gå runt och säga att man är sådär eller lagom. Lagom är ett jävla fjantigt ord.
  
JANTELAGEN.
  1. Du skall inte tro att du är något.
  2. Du skall inte tro att du är lika god som vi.
  3. Du skall inte tro att du är klokare än vi.
  4. Du skall inte inbilla dig att du är bättre än vi.
  5. Du skall inte tro att du vet mer än vi.
  6. Du skall inte tro att du är förmer än vi.
  7. Du skall inte tro att du duger till något.
  8. Du skall inte skratta åt oss.
  9. Du skall inte tro att någon bryr sig om dig.
  10. Du skall inte tro att du kan lära oss något.

I boken tillfogas senare ett elfte bud, som brukar kallas ”Jantelagens strafflag”[2]. Den är formulerad som en fråga och lyder:

   11. Tror du inte att vi vet något om dig?

Användningen av strafflagen beskrivs bäst genom ett citat:

”Den enda fras som utgör Jantes strafflag, var således mycket innehållsrik. Den omfattade allt, och så måste den också vara skriven, för absolut ingenting var tillåtet. Den var också utformad som en anklagelse, med alla slags ospecificerad brott i utsikt. Dessutom var den, allt efter tonfallet, lämplig för utpressning och förledelse till brott, och den kunde också vara det bästa försvarsmedlet." (Ur kapitlet ”Du tror kanske inte att jag vet någonting om dig”)
(Källa: wikipedia)

ÅLDERSGRÄNS 17 OCH JAG FICK VISA LEG. :D

Jag fann en vän på festen igår! ;) Tjejerna kallar mej crazy catlady. Undrar sååå varför!? HEHE.
 
Jag och mina söta svenska flickor.
 
Nåt är roligt. Måste vara killen i de rutiga shortsen som säger nåt kul. Han ska ha en eloge för livade upp festen!
 
Tårtan till födelsedags"barnet".
 
Detta var innan jag smakade på tårtan. Efteråt var jag besviken. Sammanfattningsvis; socker och en jävla massa färgämnen. 
 
Tack Denice för lånet av bilderna ;)
 
Såg Take him to the Greek idag. Åldersgräns 17. Förståeligt, mer sjukt att jag fick visa leg för att köpa biljett. 
 
Sjuk film. Men den fick mej att skratta en hel del.
 
Tänkte på dej Jojo när jag såg killen som har huvudrollen. Har en känsla av att du tycker han är snygg! Har jag rätt? 

AMERICAN HOUSEPARTY.

American houseparty ikväll.
 
Jag ska vara nykter och köra. Det ska bli så underbart att vakna imorgon och se lika fräsch ut som jag gör nu! ;) 
 
Ps. Jag har också sett utväxten så jag ska till frissan i veckan! 

PLAYER!?

Beachclub är underbart!!!
 
Igår såg jag Shrek forever and after. 
 
Puss. Dvs katten i Shrek har fångat mitt hjärta återigen. Jag menar, vem skulle inte falla för dessa ögon!?
 
 
Player!? ;)
 
Jag älskar missen för han påminner om min love of life. ♥APELSIN ♥

ÄLSKADE H&M.

Jag älskar H&M! 
 
H&M är min favoritaffär!
 
Jag handlar inte så mkt på H&M här borta. Anledningen är att det är roligare att komma hem med kläder från exempelvis forever21 som inte finns i Sverige.
 
Men jag börjar överväga att strunta i anledningen för de har ju lätt de snyggaste kläderna!!! 
 
Tur att jag har köpstopp på kläder kommande vecka. :D
 

INGET POOLHÄNG :(

Seattle har i skrivande stund inte riktigt lika bra väder som Sverige verkar ha. Tråkigt kanske, men sommaren kommer bli så himla bra, säger dom! Ett måste, för jag ska bli pepparkaka!!! ;)
 
Så istället för poolhäng sitter jag på biblioteket och finner inspiration.

FOTBOLLSMATCH.

Spelade fotbollsmatch idag. Det var ganska kul förutom att vi förlorade med 2-1. Man spelar killar och tjejer ihop, tror de kallar det co-ed. 
 
En del av spelarna var inte jättebra om jag ska uttrycka mej milt. ;) 
 
Jag spelade 90 minuter. Jag tror man skulle säga till när man ville vara avbytare, men jag hatar att sitta på bänken och ännu mer att byta ut mej själv! Så jag sa aldrig nåt, HEHE! 
 

JUNGFRUFÖDSEL ELLER NY JESUS?

Ett dygn senare :)
 
Mamman tycker det ser ut som jag stickar babykläder. Igår undrade hon om det är nåt jag inte har berättat. ;) Jungfrufödsel alternativt en ny Jesus var mitt svar på det. Ena flickan säger att vadå, var Jesus mamma au-pair och blev med barn. HAHA!? 
 
Tro det eller ej men jag såg en snygg kille på gymet igår. Eller jag var vid poolen för jag hänger inte på gymet. Bortsett från och med idag då :D
 

VI SKA SY OCH VI SKA STICKA...

Ny hobby :) 
 
Att jag kom levande ut från garnaffären är ett under. Jävlar va hon suckade och jag slår vad om att hon svor högt när jag hade gått. Jag är envis och jag skiter fullständigt om det står i beskrivningen att det ska vara ull eller nåt annat material som gör att jag kliar sönder mej. Bomull forever and ever! :D
 
Lånat böcker på biblioteket och kollar videor på internet. Känns som jag kan bli en bra stickare! 

JAG SAKNAR FIL MED MÜSLI!

Jag har slutat äta kött. Jag äter fisk och skaldjur då och då. Så halv-vegetarian har jag blivit, igen. Anledningen är att jag återigen börjat äcklas av kött och finner det inte gott alls. Sen alla dessa stackars djur! :(
 
Jag har slutat äta godis, glass och kakor. Lovely! Istället äter jag mkt bär och frukt.
 
En sak jag fått pippi på senaste tiden är smoothies. Mmmm!!! (Hemmagjorda såklart)
 
För tillfället saknar jag fil med müsli! Åååh, det skulle jag kunna äta till frukost, lunch, middag och som mellanmål.
 
 
Det första jag ska göra när jag kommer till Sverige är att gå loss på ICA! :D
 

R.I.P SÖTA EKORRE!!!

Det är väldigt sällan jag gråter, men idag när jag var ute och sprang så fällde jag tårar. Jag såg en söt liten ekorre hoppa över vägen. En bil kommer körandes och SPLASH! :( Det var den enda bilen i närheten och jag försökte vinka och få bilen att sakta in, men föraren verkade inte bry sig. Om ekorren nu ville avsluta sitt liv så kunde han väl ha väntat några sekunder så jag slapp se det! :(
 
R.I.P söta ekorre, och hoppas du får det härligt uppe bland molnen!!!
 
Ekorrar här borta är mer gråa och inte bruna som hemma. Jag älskar dessa vackra djur!!!
 
Halvmarathon idag. Får man väl vara nöjd med :D 
 

RSS 2.0