"NEJ, JAG SOVER INTE"

Om någon ringer mej när jag sover svarar jag allt som oftast; nej, jag sover inte! Jag vet att jag inte är ensam om det svaret. Frågan är varför vi gör det!? Sova är väl ingen skam? Men, när telefonen ringde imorse så svarade jag; vad är klockan! Jag trodde jag försovit mej. Icke sa Nicke. Klockan var väldigt tidigt en lördag morgon. Till och med för mej! Fick dock hoppa ur sängen!! Trött är mitt förnamn just nu! :/

SKIT!

Crazy skulle till veterinären idag och då skulle vi ha med oss hans bajs. Sagt och gjort. Var sedan tvungen att ha hundbajset trettio minuter i bilen när det var stekande sol. Jävlar vad det luktade! :D
.
Ikväll spelade jag fotboll med ett gäng som inte var så bra. Frustrerande? JAAAA! Ropade till en kille; spring när du vill ha bollen, jag ser dej. Hans kommentar på det var; VA!?? Jag hörde sen att motståndaren förklarade vad jag menade.

BITCH! :D

Vinst med 6-1 idag. Jag gjorde fyra av målen. :D Jag kan vara dålig förlorare men jag tror det är fan så mkt värre att förlora mot mej. Får väl vara glad att jag endast blev kallad bitch av deras målvakt. Kändes som flickorna i det andra laget gärna hade sparkat ner mej och hoppat på mej. HEHE!
.
Som grädde på moset köpte jag nya klackskor idag. Bara för det är jag sjukt festsugen nu!!! :/ Jag vill så gärna ha dem på mej, så jag städar mitt rum i denna outfit. HAHA! Tur man inte har grannar ;)

BARN ÄR ÄRLIGA!

Jag frågade 7åringen idag vad hon tycker om killen som jag tycker är fin. Jodå, han var söt! Sen sa hon; "he seems to have a crush on you". Jag frågade varför hon trodde det. Hon sa att det går inte att förklara, det bara syns! ;)
.
Fröken ärlig och härlig tycker alla killar i hennes skola är fula. Så hon lär ju vänta med pojkvän i en herrans massa år, förhoppningsvis! Hon säger att pussas man med en kille så måste man gifta sig med honom. AHA (!?) Sen hade hon sett nånstans hur man pussas när man blir äldre, dvs hånglar. Hon "luft-hånglade" och frågade om inte jag kunde hångla med henne. Jag tackade vänligt men bestämt nej :D

LAGOM FINNS INTE HÄR!

Jag vill inte säga att jag är dålig i tennis, för det är jag inte. Men jag vill säga att jag är grym. Säger jag det så ljuger jag! Men, jag är i USA så om nån frågar så kommer jag säga att jag är bra. Här finns inte lagom, eller ganska bra. Är inte det UNDERBART?
.
Två och en halv veckas väntan kan bli ytterligare tre veckor. Eller kanske längre. Men, om det blir längre så slutar jag vänta! Mister man en finns det tusen åter :)

SKÖNA SÖNDAG PÅ FILM!

Min Ipod har videokamera. Användbart då jag sällan har kameran med mej.
.
Spenderade förmiddagen i Madison park. Vilket underbart ställe, om man gillar bögar! Jag ägnade timmarna åt att försöka lista ut om de var bögar eller inte. Saken är ju den att de har ju en förmåga att vara jävligt snygga. Typiskt ;)
.  
Eftermiddagen och kvällen var jag på beachclub. Vackert, eller hur?
.
Sen träffade jag på Apelsins look-a-like. För er som inte vet, Apelsin är min katt! :D

VÄGT OCH MÄTT MEJ!

Nu tar jag mej an min största utmaning i livet hittills. Fy fan, det är med både glädje och sorg jag gör det. Glädje för att jag vill och ska klara det. Sorg för att jag undrar hur jag tillät mej att bli rundare igen! DAMN!
.
Jag skäms och tänker därför inte säga vad jag väger och inte vad jag ska/vill väga.
.
Mitt mål är sex månader. Så det är inte omöjligt. Snarare mkt möjligt!!!
.

REALLY REALLY REALLY GOOD TIME!

Jag och Denice bestämde oss för att ta en svängom i Seattle igår kväll. När vi anlände möttes vi av det här. Lite oklar bild men det är ett gäng nakna cyklister. Ja, det finns fan folk till allt! :D
Lyckliga Lotta inne på Hardrock Café!
Trollunge-outfit.
"And we danced.., and we laughed and had a really really really good time..."
.
Vi hamnade på efterfest på ett hotell. Det fanns en pool på taket, men den var tyvärr stängd. Som om det hindrat ett glatt gäng. Vi hoppade över staketet och dök i poolen. Efter kanske tio minuter så kommer vakten och säger att vi inte får bada, för det fanns ingen badvakt. Bada på egen risk går ju inte i landet där man kan stämma allt och alla för allting och ingenting! :D
.
Hemma klockan sju imorse, med en timmas sömn i bagaget. Trött? Nähädå.

NÅ!??


BORTSKÄMD VECKAN SOM GÅTT!

Imorse tog jag en titt in i kylskåpet och där står en inplastad talrik med en lapp på. Till JOSY! :D Mammans syster och hennes man har varit här på besök i en vecka. Han är kock, så snacka om att ha varit bortskämd veckan som gått.

Jag vill ha en egen kock! Så underbart det hade varit. Dessutom hade det löst alla mina matproblem.
.
På talriken var det en bagel med bland annat gravad lax på. Ja, han hade gravat den själv! Mmmmmmmmm...

JAG ÄR ARG!

FAN! I två månader har jag minskat i storlek men denna veckan har jag haft två eller är det kanske tre mat-dagar. Dvs jag äter som om det inte finns någon morgondag.

Jag vet vad det beror på. Jag är arg! Inte bara på en sak, utan flera!
SUCK, jag känner mej så här just nu! :(
Åååååh.., jag hatar det!
.
Jag har skrivit dagbok i flera år, men när jag kom hit så slutade jag! Varför vet jag inte. Tror det är dags att ta tjuren i hornen och skriva ner allt som tynger mej. Dags att börja på ny kula. Jag ska bli glad och energifull igen, så nu ska jag bege mej till affären och köpa en ny dagbok.

BAJS I POOLEN :(

Vattenparksbesök idag. Där har de bland annat en pool som det blir höga vågor i. Lite som badhuset i Borås fast  utomhus. Helt plötsligt fick alla gå upp från poolen. Någon hade bajsat i poolen. Precis då bestämde jag mej för att bli landkrabba resten av dagen! :D

Det ska mkt till för att få mej att gråta. Väldigt mkt! Idag kom droppen som fick bägaren att rinna över. Vilka som lyckades? Jo, några småungar som betedde sig som skitungar! :/

SPLITTER NY IPOD!


 
En splitter ny ipod ska nog sätta fart på benen! Om bara de nya, egendesignade joggingskorna kunde komma nu också!
 
Egentliga anledningen till en ny ipod är för att min gamla gav ifrån sig mkt underliga ljud och lade av helt idag! Ipoden som varit min vän i fyra år är nu borta. Tur att man är i rätt land när man vill köpa Apples produkter. Dessutom fick jag 10% för att jag lämnade in den gamla skruttisen.
 
Jag frågade om de hade en sån som jag hade. Hon svarade att de tillverkas inte längre. Känns bra att man hänger med i svängarna :D
 
Jag vill ha en Ipad. Ska nu fundera på om jag verkligen behöver en! 

"DET LÅTER SOM DU HAR HEMLÄNGTAN..."

När jag kommer tillbaka till Sverige hoppas jag denna maten står på bordet papi! ;)
 
Varmrätt: Stekt strömming med potatismos.
Efterrätt: Semlor.
 
Görs det på rätt sätt, dvs hemmagjort så är det en delikatess! Can´t wait!
 
 
Jag tror jag kan konsten att prata ihjäl folk, speciellt när det gäller mina katter. HEHE! En pappa sa till mej idag; det låter som du har hemlängtan så mkt som du pratar om dina katter. Ooops! 
 
KÄRLEK till världens finaste kille!!!
 
Fram tills i igår så har det gått jättebra med maten. Men idag så har jag varit uttråkad och inte varit fit for fight så därför har jag ätit massa onyttigt. :( Sa till min äldsta flicka idag att om hon ser mej äta chips så får hon slå till mej. HAHA! Jag äter fortfarande inte godis, kakor och glass så jag ligger ändå hyffsat bra till att loosa mer kilon! :D
 
Idag har inte varit en bra dag alls. Jag vaknade inatt av att min nacke och mina axlarna var helt fucked up. Kunde inte sova och har inte kunnat röra mej så smidigt. Jag får alltid dödsångest vid minsta lilla värk och kände väl därför att jag var tvungen att äta allt jag var sugen på om ifall att jag faller av pinnen inatt. HEHE! Inte så hälsosamt för mej att inte vara 100% frisk.
 
Tigerbalsam har dock lindrat värken, men inte helt så får nog bli ett bad i badkaret nu. Det borde mjuka upp min för dagen runda kropp! HEHE!
 

BILDER SÄGER MER ÄN TUSEN ORD!

Födelsedagsfest igår. Kul! Jag beslutade mej för att dra ut i Seattle efter ett tag. Jag hade en väldigt lyckad kväll, men... känns sådär att komma hem klockan tio på morgonen i samma outfit man lämnade huset i. Efterfesten var trevlig dock. HEHE!
 
Denice har pool hemma hos sig. Vissa har det bra ;)
 
Rökrutan. Mobbad? :D
 
Det är inte midsommmar. Det är hawaii-tema!
 
Jag blir brun, inte röd! Så det så!!!
 
Varför jag sitter alldeles ensam på en mörk gata vet i fan. Men jag hade en mkt lyckad kväll. Det är huvudsaken!
 
Nu ska jag ut och paddla kanot. Är så opepp man kan vara. Zzzzzzzz...
 

GÅ-TUR VID VATTNET!

 
Snart kommer mina nya, egendesignade joggingskor. Jag kan knappt vänta! Mina nuvarande skor sjunger på sista versen. Kan ha att göra med att hundjävel aka crazy har tuggat lite på dom! Åååh, mina saker är mina saker. Vi delar inte på dom! :/
 
Bara för att jag är djurvän ska jag ta med honom på en gå-tur vid vattnet. Blir ingen löpning med tanke på sträckningen. Jag kan gå, köra crosstrainern på gymet men springa går lite halvkasst ibland. Ingen idé att skynda på och förvärra. Läste ni rätt? Jadå, jag har blivit klok. Litegrann iaf. HEHE!
 

RAY-BAN AVIATORS

Hälsar mina nya Ray-Bans välkommen till solbrills-samlingen! :D


SKOSKAV ÄR INGEN SKADA.

18 år har jag spelat fotboll. 18 ÅR!!! Herrejävlar. Dock har jag inte skadat mej en enda gång. Skoskav räknas inte som skada va? :D MEN idag hände nåt, jag tror jag sträckte mej i framsida lår. Yeah! Kanske för att jag inte värmde upp. Oops! Jag gjorde iaf en liten tejpning och fortsatte spela. Kunde dock inte gå för fullt men vi vann ändå! 
 
Jag börjar bli gammal, det var vad jag fick höra. Ääh, fan heller! 
 
GRATTIS storebror på din 28års-dag. Det är däremot gammalt. HAHA!
 
Bara för att det är din födelsedag ska jag lägga ut världens bästa bild på dej :D

FRIDFULLT!


DET KLARAR JAG GALANT!

¡Hola! sa jag när jag kom hem från min spanskalektion idag. Pappan säger nåt på spanska och jag svarar; VA!? Det han sa betydde tydligen hur går det. HAHA! Det går inte jättebra, milt sagt.
 
Lyckligtvis är det fysisk närvaro och inga prov. Det klarar jag galant! 
 
Jag tror jag skulle valt matte eller nåt där jag får sitta och klura istället. Det är mitt kall, och jag älskar det! 
 
Killar, killar, killar.., om jag ändå hade kunnat se in i framtiden eller läsa tankar. Fan vad grymt och hjälpfullt det hade varit. 
 

STALKER ELLER VÄN? :D

Antingen så stalkar fröken Denice mej, eller så är vi vänner och umgås en hel del för jag dyker upp på hennes BLOGG titt som tätt :D
 

HALVVÄGS.

Nu är det nedförsbacke, även om det hittills inte varit uppförsbacke.
 
De kommande sex månaderna har lite mer inplanerat än de första sex har haft. Tror det kommer kännas som tiden kommer gå ännu fortare. Tror knappt att det går!!?
 
I september kommer mami och papi. Jag ska visa dom Seattle och så åker vi söderut till LA och SF. Jag längtar!
I oktober blir det förhoppningsvis Las Vegas!
I slutet av november ska jag springa 42 kilometer. 
Thanksgiving, halloween och julafton.
 
Sen är det nyår. Jag vill fira nyår i NYC, så om någon vill fira med mej så skulle jag bli själaglad. (Jojo och Gabi!!? Hihi..)
 
Efter nyår jobbar jag en vecka. Sen åker jag till Florida och därifrån hem till Sverige!!! :D
 
En av de största anledningarna till att jag för ett år sedan bestämde mej för att åka iväg på min största utmaning hittills var för att jag behövde komma bort. Jag ville ha en utmaning. Jag ville göra nåt som inte var typiskt mej. Jag ville finna ro i själen. Jag ville bli bra på engelska. Jag ville bo i ett land långt borta. Nu sitter jag här på andra sidan jordklotet och känner mej oerhört harmonisk i kropp och själ. ÄNTLIGEN! 
 
Utmaning är det verkligen: Fyra barn och en hund. Aldrig en lugn stund. Men jag gillar det. De har respekt för mej och vi har roligt ihop. Häromdagen sa lillkillen till sin farmor; "Du bestämmer inte över mej, det gör mamma, pappa och josy!!" YEAH, jag har hamnat på listan! :) 
 
Det är så roligt när de blir arga på mej och säger att de ska säga till sin mamma att hon ska skicka hem mej. Jag frågar om de tror att det är ett straff för mej. De bara: ÅÅÅÅÅHH!!
 
Språket, kulturen och allt det där är jag så inne i nu att jag inte tänker på det längre. :D 
 
Jag har fortfarande ingen hemlängtan, men jag ser fram emot att komma hem!
 

VATTENMELON ÄR GOTT :D


FRUKTANSVÄRT MORGONPIGG

Jag älskar mitt liv just nu. Dagarna spenderar jag vid poolen och stranden med kidsen. Strålande sol, 35 grader varmt och lagom temperatur i sjön.
 
När jag hade brunt hår ville jag inte blöta ner håret när jag var i solen. Dassigt, brunt hår är ju inte så vackert. Men, nu när jag har blont hår och vill ha det ljusare passar det ju utmärkt. Jag gillar att dyka i men bikini är inget bra när det gäller det så nu har jag la visat rumpan för alla landkrabbor :D
 
Coachen frågade efter mitt nummer idag. Han har mitt, jag har inte hans. Det kan ju sluta hur som helst. Det är då man säger tills sig själv för miljonte gången; allt som händer är meningen att det ska hända! :D
 
Kvällen har spenderats i park med tre söta flickor. Picknick, skratt och massa tjat. Lovely!
 
Jag är fruktansvärt morgonpigg, men det är så underbart att vakna tidigt. Känns som dagarna blir längre då :) Sen att jag somnar vid tiotiden är ju en annan sak. 
 
Lyckliga Lotta (!?) imorse vid sextiden innan en joggingtur. 

JAG ÄR BLYG!??

En av mina kids går på lacrosse-camp denna veckan. När jag hämtade honom igår såg jag att han har en fin coach. 
 
Imorse försökte jag få min lille kille att fråga sin coach hur gammal han är och vad han heter. Han ville inte göra det! Så idag när jag hämtade upp killen hade jag med mej två av de andra kidsen. Jag hade nämnt att han har en fin coach. Fröken på 12 år höll med. Jag försökte få någon av de att gå fram och fråga vad jag ville veta.
 
Det slutade med att jag fick gå fram och fråga själv. Nej, han var inte för ung :D 
 
Jag stod och pratade med honom med de tre kidsen jämte mej. HAHA! Efteråt i bilen så skrattade de gott åt mej och den ena killen sa att han verkade gilla mej också.
 
Ett av kidsen sa att jag är blyg. Känns inte så va!?? ;)

JAG VILL OCKSÅ VARA EN VAMPYR.

Eclipse var mkt bättre än new moon. Tacka gudarna för det! Jag vill också vara en vampyr. Oj, glömde.. jag är ju en. Eller? ;)
 
Strålande solsken idag. Mmmmm!!! Sommaren är här. Äntligen!
 
Jag undrar varför man hoppar och dyker från trampolinen som om det inte finns någon morgondag när man är lite och så när man blir gammal (eller äldre) så tar man det säkra före det osäkra. Jag hade så gärna velat göra volter och bakåtdyk på trampolinen som förr i tiden. Men nöjde mej med kanonkulan och vanliga dyk som gjorde att mina bikinitrosor hamnade nere vid knäna. Oops! HEHE!
 
Semifinalen visades runt tolv mitt på ljusa dagen här. När solen tar som mest! Hör och häpna, jag övergav solen och satt inomhus i nästan två timmar för att se ett Tyskland göra ingenting. Heja Spanien! :) Enda anledningen till att jag begav mej inomhus var för att solen är här för att stanna och fotbolls-VM bara är vart fjärde år!
 
Jag har stora problem med att se ålder på folk, framförallt killar. En kille jag tycker är söt visade sig vara 16, men ska iofs fylla 17 snart. Ändå INTE ok Josy. HAHA!

RAKETER FÖR 100 000TALS DOLLAR.

Tillbaka efter en kanonhelg.
 
Jag kände mej smal för en vecka sedan, nu känner jag mej som en boll. Äpplepajen, jordgubbspajen och hallonpajen har satt sina spår. HEHE! Är det semester så är det.
 
På 4th of july skådade jag raketer för 100 000tals dollar. Helt sjukt! Det enda jag tänkte på var att alla grannarna som hade köpt en massa raketer kunde gett mej de pengarna och jag hade kunnat gå i pension :D
 
Beachhouse.
 
På stranden och plockar snäckor. Fridfullt!
Beachhouse. 
 
Lite kids.
 
Fullt hus. 
 
Lovely!
 
Alleman ombord. 
 
Polisen stannade INTE för att ta mej. Pjuh ;)
 
Delar av skaran ute på hike. 
 
Hej horisont! 
 
Happy 4th of july!
 
Jag åkte badring efter motorbåt. Fy fan vad kallt det var i vattnet men det var fruktansvärt roligt! Familjen skrek; fortare, kör fortare till chauffören. HAHA! Jag flög inte ur ringen iaf!
 

HAPPY 4TH OF JULY!

Sitter med solen i ögonen, en corona i handen och njuter av havet som enda utsikt från familjens beachhouse!
 
Nu tar jag semester från bloggen i några dagar.
 
Happy 4th of july and take care!!!

STACKARS KATTA.

Med tanke på mina missöden gällande att komma bort och vi är på en stor ö skrev jag ner familjens telefonnummer på armen innan jag begav mej ut på min joggingtur. Kände mej som fem år igen.
 
Jag fick syn på en katt i diket, den levde. Jag stannade för att klappa katten. Det var inga problem. Han var den magraste katten jag någonsin sett. :( Jag lyfte upp den och gick med den till närmsta bondgård. Det var inte bondens katt men han gav den lite mat och lovade att ta hand om den. Sen om det innebar hans hem eller om han skulle ringa till hemmet för hemlösa katter lär jag väl aldrig få reda på.
 
Jag trodde Brasilien skulle klara det, men det var en brasilianare som ville annat. Ooops!!! Råd; åk inte hem! 
 
Sen Uruguay-Ghana. Vilken match!!! Grattis farbror Mikael och kusin Felicia som fick se den på plats och dessutom få gå in med en av spelarna från Uruguay (inte Mikael då, hehe!) Helt sjukt att man kan bli sitt eget lands hjälte av att bli utvisad och orsaka en straff i sista minuten. :D

SKADEGLÄDJE :D

Långweekend med start imorgon. Lovely! Vi drar till familjens beachhouse och firar 4th of July. Jag har aldrig varit där, men bilderna jag sett visar det här. 
 
Jag får en sån härlig känsla. 
 
Kanske borde packa, men orkar inte. Tror jag ska gå och lägga mej och hoppas att nån packar åt mej medans jag sover.
 
Ena tjejen tränar simhopp. Eftersom skadeglädje är den enda sanna glädjen är det en riktigt rolig träning att kolla på. Det är en stackars kille, han kan inte dyka utan att göra magplask. HAHAHA! Ja, jag skrattar åt honom, men han hör ju inte det :D

RSS 2.0