"DON`T KILL EACH OTHER!"

Jag hatar kakorna och allt bröd som viskar mitt namn och skriker: "Ät mej!!!!" Jag hade en dålig dag idag. Oops! Tänkte lagt mej i sängen och jäst men som tur är har jag också en inre röst som säger till mej att åka och träna. Ett bodypump-pass och en timme på löpbandet är mitt minimum varje dag och så blev det även idag :) Tick tack, tick tack, om tre månader springer jag mitt första marathon. Hjälp eller Yeah, har inte bestämt mej vilket det ska vara ännu.
.
Lite kul när man springer in i mataffären för att lämna tillbaka en film och en kvinna frågar om jag spelar nån sport. Eeh, jag spelar fotboll säger jag. Hon sa att jag ser väldigt fit ut. Vad glad jag blev. Det var precis vad jag behövde höra idag efter denna helvetesdagen! Nåt sånt skulle aldrig hända i Sverige!?
.
Mina värdföräldrar säger att jag är fruktansvärt tävlingsinriktad. Jag och 11åringen spelade kickboll idag (det är som baseball fast man sparkar ut bollen), pappan stod och kollade en stund och sa innan han gick därifrån; "Don´t kill each other!" HAHAHA! Jag tänker fan inte förlora mot en elvaåring men det gjorde jag inte heller :D

THIS IS ME AND MY SUNDAY!

Varje månad måste jag gå på au-pairmöten. Denna gången var det ett lyckat sådant. Vi var på baseball-match. Det är som brännboll fast ändå inte. Mariners vann! Yeah!
.
Kanske inte klädd för baseball, men this is me! :D
.
Några själar ur min grupp. Jag gick in för att se ut som en duktig skolflicka här. ;)
.
Jag och min underbara vän från Sydafrika!
.
Jag äger numera en baseballskjorta och sen så var jag tvungen att dricka en budweiser till matchen för att få den rätta känslan! :D
.
Middag på mexikansk restaurang. Mmmmm!

"STOR PLATS I RESVÄSKAN!"

Är det illa när man får en känsla av att man bara måste åka till sin favoritaffär American Apparel!? Jag brummade iväg till gymet för två pass (känns som kläderna sitter bättre efter träning) och sen vidare till MIN butik. Jag provade en så fruktansvärt fin tjocktröja, men det enda som klingade i mitt huvud var; "stor plats i resväskan!" Så jag lämnade kvar den i butiken och kom ut med den tunnaste tishan dom hade.
.
Om fyra veckor flygs två fulla resväskor med mina saker hem. Det lämnar plats i garderoben. FARLIGT! :D
.
Kollade på Pinocchio med de två yngsta igår. Efter ett tag kom jag på att i Sverige där jag bor finns ju världens största Pinocchio. Nästan nio meter hög. De undrade varför, och det gjorde jag med!?? HAHA!

FREDAGSDEJT!

Fredagsdejt med Betty och Denice blev middag på japansk restaurang och bio. The switch. Ganska tråkig film, men den hade sin charm.
.
Min jättegoda och jättestarka nudelsoppa. Jag älskar stark mat och bad om extra stark plus att jag hällde på en massa extra chilisås. Ska de va så ska de va rejält :D
.
Jag äter ju inte mask iaf!!!!!!!!

FREDAG DEN 13E IDAG?

Jag kikade in på min internetbank imorse och inser att nåt jävla musikföretag har nallat 100 dollar (=700 kr) från mej. Det tog mej ungefär 50 minuter, tio samtal och en massa svärord att få tillbaka de pengarna. (Jag tror att jag fick dom tillbaka.)
.
Jag tappar tålamodet fullständigt när sånt här händer. Jag blir rasande och den stackars flickan som inte kunde stava mitt för och efternamn fick ta mkt skit. Förlåt! :P
.
Mitt humör kan vända snabbt så när det blev fixat sa jag strålande glad tack till henne och sa att hon gjorde min dag.

VÄNLIGHET OCH ARTIGHET.

Vänligheten här borta går ibland till överdrift. Till exempel varje gång man går in i en butik: "Hi, how are you doing today?" De vill ju inte veta svaret, det är av artighet de frågar. Ibland frågar jag hur det är med dom också. Hehe! Allt för att retas.
.
Jag tappade bort min parkeringslapp på gymet idag. Hur kan den försvinna när den ligger i en påse hela tiden!?? Iaf, det finns många vänliga själar här borta så det löste sig utan några som helst problem.
.
I Sverige hälsar jag aldrig på främlingar när jag är ute och springer men här så säger alla hej, godmorgon eller vinkar glatt. Det är gulligt på nåt sätt. Det är bara en kärring, hon bor på samma gata som mej. Jag möter henne i stort sett varje dag och när hon ser mej vänder hon bort blicken. JÄVLA KÄRRING! Om jag inte minns helt fel så var det hon som kom springandes ut i trädgården som en galning och skrek att hunden dödar hennes växter. Crazy luktade bara på hennes blommor såsom tjuren Ferdinand gör på julafton. Skaffa dej ett liv brukar jag tänka när jag ser henne :D

MAGASINLÄSNING OCH GYM = PERFEKT!

Jag älskar magasin. Gärna med mkt bilder och korta texter. Inga långa texter, då påminner det om att läsa böcker och då somnar jag.
.
Enda gången jag finner ro till att bläddra i magasinen är när jag "trampar" på crosstrainern på gymet.
.
Cosmopolitan, InStyle, OK, People, InTouch och US väntar på att bli lästa, så hej hopp nu får jag brumma iväg till gymet bara för det.

SJÖSTJÄRNA IGEN!

Åkte Jetski för första gången idag. Den gick fort, milt sagt. 65 miles per hour (=drygt 100 km per timme) kunde den speeda upp i. Jag åkte också badring efter den. Åååh, va det är roligt att leka i vatten :D
.
Jag har sagt att skaffar min familj en riktigt fin båt så stannar jag ytterligare några månader. Jag vill att den ska gå fort och att man ska kunna sova i den. Större än denna alltså :D
.
Jag är ingen hundmänniska. Crazy har fattat det och håller sig på avstånd. Dock bor det ytterligare en hund här nu i några veckor. Hon följer mej och lägger sig gärna inne i mitt rum. Mysigt, men fy fan, hon fiser så illa!!!

"DO YOU NEED HELP?"

Jag har klappat brunbjörnar, ridit på älgar och matat rävar. Eller!? Nej, den meningen var från min fantasivärld. Enda djuren vi såg var chipmunks. Som ekorrar fast med ränder. Fruktansvärt söta! Undrar om det finns ett svenskt namn för dessa. Hm!
.
Våra grannar på campingen kom med dessa ord när vi höll på att sätta upp vårt tält; "Do you need help? We were watching you for a while but we couldn´t just sit there and laugh at you anymore so..."
.
Vårt enorma tält. Vi var tre tjejer och vi hade ett tält för en hel armé. Inte att rekommendera med tanke på kylan. Brrr!
.
Vi var ute på hike med ryggsäcken full av öl.
.
Det bjöds på delikat middag - chili con carne.
.
Mys framför brasan!!
.
Det snöiga berget. Där var vi!
.
Sammanfattningsvis; en kul grej, men tror jag har tältat färdigt för i år :D

VILSE PÅ MOUNT RAINIER! :D

Flum, dum och ytterligare en flum ska ut på camping. Detta kan gå hur som helst! HAHAHAHA!
.
Vi har handlat konserver, men var nära att glömma konservöppnare.
Vi kom på att vi behövde plastglas till vinet. Min h-dad frågade om vi hade bestick och tallrikar. Ooops!
Ficklampa var nåt vi inte hade en tanke på.
Grillpinnar i trä var tydligen ingen bra idé.
.
Min familj vill att jag ska vänta fem månader med den här trippen. Vi ska ju ut på hike när vi är där. Alla som följt mej vet ju hur bra det brukar gå för mej när jag ger mej ut på okända marker. De andra två är inte bättre med karta och kompass.

PYSSEL.

Jag älskar att pyssla. Det är sällan det finns tid till det, så förstå min glädje när jag och mellantösen leker med play-doh.
.
Pingu med världens största näbb.
.
Min fantasi sträcker sig inte så långt utanför mina egna gränser. ;)
.

SUPERPEPP!

Då har man köpt gymkort också. Skratta ni! Men det finns bara en sak som gäller, jag ska bli fit!!! Jag har tagit före-bilder. Dessa kommer presenteras i samband med efterbilderna den 10 januari om inte tidigare.
.
Jag är ingen gymtjej men passen ska nog göra att jag får lite träningsvärk. Tänkte dessutom hålla utkik efter nån vältränad kille på gymet som kanske kan peppa mej lite extra :D

PICS!

Sjöstjärnan. Bilder från förra helgen!
Bada är kul :D
.

VI VANN!

Jag använde nog hela mitt register av svärord igår när vi spelade final. Orden var framförallt riktade mot domaren, deras målvakt och mej själv!
.
Jag spelar med mamman och pappan i min familj, men de känner mej vid det här laget så de bara skakar på huvudet och skrattar. Så länge jag gör mål så är det lugnt :)
.
Vinst 2-1. Jag avgjorde när det var två minuter kvar. Gissa om min frustration övergick till hysterisk glädje. HAHA!

DET GÅR ÅT SKOGEN!

Om allt blir som planerat ska jag leka skogsmulle i helgen. Jag ska ut och campa!

.
Sova i tält
Lukta tält
Äta konservmat
Klia ihjäl mej efter alla myggbett
Skrika alla fula ord jag kan komma på för att tältsnörena får mej att snubbla
Sova dåligt
Ha ont i ryggen
Svettas i en sovsäck
Frysa ihjäl
Lukta svett
Återigen skrika alla fula ord jag kan komma på eftersom lägerelden inte brinner
Lukta eld om den någongång börjar brinna.
.
Jag tänkte att om jag utgår från det negativa så kommer allt bli positivt.
.
.
Jag ser faktiskt fram emot det. Det ser så mysigt ut! :)
.
Tyvärr är min kånken på andra sidan jorden, den hade passat sig sååå bra, men den kommer om nån vecka tillsammans med två kända ansikten! ;)

SOM HEMMAMAMMORNA.

Utväxt är ju snyggt!
.
Ge mej två veckors snabbspolning så jag kan få mina sex timmars egentid mitt på dagen. Då har jag tid att gå till frissan, träna, luncha ute, shoppa, måla naglarna och göra allt det där som hemmamammorna gör när kidsen är i skolan.
.
Jag hoppas att en av mammorna ska med mej ut och springa då också, och då hoppas jag få höra en massa skvaller. HA HA! Det måste ju hända så mkt på Wisteria Lane som jag inte vet om :D

HELGENS INKÖP:

Svart kjol och en rosa midjekort tisha från American Apparel, som för tillfället är min favoritaffär!
.
För att motivera mej till att ut och springa var och varannan dag så köper jag nya träningskläder HELA tiden. Jogging kan vara en billig träningsform, men icke! :D
.
Känns bra när man har sett SJU av filmerna som visas just nu. Liv önskas!!!!!! HAHA.
.

SJÖSTJÄRNA

Landkrabban har varit en sjöstjärna idag. Översättning; jag har åkt båt på Lake Washington idag! :D
.
Strålande sol och 35 grader. Mer än så behövs inte för att min lediga dag ska ge energi inför kommande vecka!

JAG SOVER INTE ENSAM LÄNGRE!

Jag har nån som vakar över mej när jag sover.
.
Jag undrar om det är samma filur som kollar på mej när jag duschar eller om det är hans bror. De är ju så lika!
.
Min helg ser ut att gå mot en lugn och skön helg. Jag ska snart ut på hike med en kompis och prata om livets alla gåtor. Det finns alltid en intressant bakgrund till varför folk lämnar nära och kära för att jobba som aupair i ett land långt borta!
.
Jag lever i nuet, men kan inte sluta tänka på framtiden. Jag älskar att inte veta vad som komma skall, samtidigt som jag vill veta vissa saker! Det är väldigt många tankar som farit runt i mitt huvud de senaste månaderna.
.

BARN KOMMER MED STORKEN!

Mina två yngsta satt i bilen och pratade om att en lärare på deras skola är med barn.
.
Flickan: Men hon är ju inte gift.
Pojken: Jo det tror jag, hon har ju Dave.
Flickan: Dave!?? Han som går i din klass!??
Pojken: Hm, nej, jag tror det är någon annan Dave.
.
Jag inflikar med att man kan få barn utan att vara gifta. Jag säger till exempel att mina föräldrar inte är gifta.
.
Flickan: Ja, men dom har väl separerat!?
Jag: Nej, dom är tillsammans men de är inte gifta.
Flickan: Är du adopterad?
Jag: Nej, mina föräldrar är bara inte gifta.
Flickan: Men, hur kom du till dom då?
.
HAHA. Jag måste väl ha kommit med storken då! :D

RETSTICKA!

It´s all about winning, and now WE are in the final! Det sa jag högt och tydligt efter matchen idag så att motståndarna hörde. Allt för att retas! :D
.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Om det är nån man inte vill förlora mot så är det mot mej. Jag har ett hånskratt som nog kan väcka mordkänslor hos folk. HAHA!

SJU MÅNADER.

Idag; sju månader i landet där lagom inte existerar.
.
En månad kvar till San Fransisco och Los Angeles.
Två månader kvar till Las Vegas.
Tre och en halv månad kvar till mitt första marathon.
Fyra och en halv månad kvar till nyår. Vad ska jag göra då tro!?
Fem månader kvar till Florida.
.
Efter allt detta; SVERIGE!
.
.
Jag är så glad att jag lämnade allt och testade mina vingar. Kanske ska skriva kvasten istället för några änglavingar lär jag inte ha! :D
Vart kvasten tar mej om några månader återstår att se. Intalar mej återigen att allt som händer är meningen att det ska hända. På så vis slutar man tänka på vad som komma skall.

SÅ GOTT OCH SÅ NYTTIGT!

Jag gör allt för att undvika onyttigheter! Tänk om jag kunde få vara en sån där människa som kan äta hur mkt som helst utan att gå upp i vikt. Jag tror det är min största önskan!! Den är nog till och med större än att ha en massa katter eller att nångång bli upp över öronen kär (och då ska det vara besvarat, hehe!)
.
Jag har kommit på att jag gillar att äta mat som man kan knapra på. Det vill säga, det ska låta. Knäckebröd är ju så gott, bara därför. Men det har jag för tillfället förätit mej på. Denna veckan är det vitkål som gäller, så gott och så nyttigt! Äpple, päron och morötter går också bra!
.
Red mango är ett yoghurtställe som finns lite överallt. Det är som mjukglass fast yoghurt. Tillbehören väljer man själv. Det kan vara allt från chokladsås och kex till frukt och bär. Mmmmmm!
.

LANDKRABBA.

Jag har varit landkrabba hela sommaren, och så även i helgen. Lite tråkigt med tanke på att det känts som alla suttit och guppat i en båt under seafair-helgen. Jag skippade därför båtshowerna och siktade in mej på flygshowerna. Mäktigt, minst sagt!
.
Jag har sett filmerna Dinner for schmucks och The other guys i helgen. Den första bättre än den andra! På nåt jävla vänster så hamnar vi till slut alltid i biosalongen. I brist på annat uppenbarligen!

INGEN ÅTERVÄNDO!

.
42 kilometer. 4,2 mil. 26 miles. Ungefär fyra timmars löpning om mindre än fyra månader! Tack och lov är jag envis, sen gillar jag inte att kasta pengar i sjön! :D

DELICIOUS PIZZA!

Att spendera förmiddagen med en kille som bara vill läsa sin bok är rätt så tråkigt, så jag bakade pizza. Delicious blev betyget!

.
Nu väntar jag bara på att resten av kidsen ska komma farandes in genom dörren så den går åt. Jag ska inte äta upp den! Anledningen till att jag vet det är för att jag la korv på den ena och salami på den andra och jag äter inte kött! Smart om man ser det från perspektivet nyttig! :D

MÄTT SOM EN PLÄTT!

Jag bor på nedervåningen så jag tror jag får krypa upp för trappan imorgon bitti.
.
Idag åt jag på tok för mkt; jag var uttråkad och då går jag och småäter massa onyttigheter. Så när jag slutade idag tänkte jag; NU JÄVLAR ska skiten bort! Begav mej ut på en halvmara, och fy faaan. Spring aldrig när du är mätt som en plätt! Jag fick stanna och spy tre gånger för att överhuvudtaget kunna fortsätta. Ooops!
.
Sen att benen var tunga efter en halvmara i förrgår, en mil och en fotbollsmatch igår är ju en annan sak som bör tilläggas! En fotbollsmatch som vi för övrigt vann med 5-3. Fyra mål av fröken Josy! Jag älskar det! Killar klarar inte att man gör mål på dom. Den bästa kommentaren fällde deras målvakt. "Du kommer inte göra fler mål!" Eeh, då hade jag redan gjort tre på honom. Lite sur!?? HA HA!
.
Jag vill ha en träningskamrat. En som kan pusha mej till blod, svett och tårar!

TUR I SPEL...

Jag utklassade kidsen i monopol idag!
.
Tur i spel - otur i kärlek! Kidsen sa att jag kommer leva och dö ensam. Så överlägsen var jag! :D Lyckligtvis kommer crazy-cat-lady inte vara helt ensam i framtiden! ;)

BILDER FRÅN HELGEN.

Jag tycker man ska försöka ta seden dit man kommer så jag tycker det är dessa solbrillor Cina ska köpa till Denice!
Ironisk? HA HA HA, JAAAAA!!!
.
Fröken Sigvardsson har lagt upp lite bilder från helgens händelser, så kika in på hennes blogg vet ja!

Zzzzzzzz, oops!

Inception ska tydligen vara en kanonfilm. Det jag såg var bra, men jag var så trött att jag somnade till några gånger! Ooops.
.
Appropå att sova. Det händer ju då och då att man lägger ner huvudet när man har lektion i skolan. Men, det går verkligen inte under mina spanskalektioner. Vi är fem personer! Så jag anstränger mej mer än jag säkerligen gjort om vi varit 20. Jag gör min läxa, men så värst skoj har jag inte när jag gör den:
.
¡Adios amigos!

ZOO = ♥

Sommarlov utan camp denna veckan. Kul med omväxling. Idag åkte vi till zoo. Som den djurvän jag är ÄLSKAR jag att vara där! :D
.
Meerkats kallas de här. Kommer inte på vad de heter på svenska. Det är ju iaf en massa Timons. Underbara djur! Synd att man inte kan ha dom som husdjur.
.
En tapir. Så söt men ändå så ful! :D
.
Homo sapiens vildus!!!
.
Sovande kängrur som ser döda ut.
.
Happy feet!
.
Snyggaste djuret i parken!!!
.
Längre bort än så här blir det inte när en sexåring tar kortet!

TURIST I MIN EGEN STAD.

Seattles skyline.
.
Fremont troll.
.
Äckligast; gum wall. Det roliga var när en pappa ropar till sin unge. "No, you can´t put the gum from the wall in your mouth!" HAHA.
.
Jag älskar min randiga klänning. Enda negativa är att randigt gör att jag ser bredare ut. Dock spelar det ingen roll, för jag känner mej smalare och mindre än på länge! Yeah :D

KUL KVÄLL.

Seattle bjöd på ytterligare en utekväll igår. Inte lika vild som förra helgens, men en kul kväll :D
.
Barer och klubbar stänger klockan två. Prick två. Det är så irriterande, för det är ju då man har kommit igång och har som roligast! :/

RSS 2.0