VÄLKOMMEN IN.

Inga problem att få plats i sängen. Tror denna ses som enkelsäng. ;)
 
Jag ska ta tag i berget till höger SNART. Alla påsar är fyllda med ytterligare påsar och där i ligger även alla kvitton. Ooops!
 
Pedant? Jaha då :)
 
Myspys i köket. Gillar frukt och grönsaksbänken i bakgrunden!!!

INGET RIKTIGT VALBORGSFIRANDE...

Valborgsfirande är inget USA sysslar med, inte heller 1a maj-demonstrationer.
 
Jag vet, för jag frågade pappan i familjen. Han tittade skeptiskt på mej när jag berättade vad det handlar om. Han sa att jag får demonstrera men inte säga att jag bor hos dom. Gällande valborgsbrasan fick jag gärna använda grillen. 
 
Jag firar varken valborg eller första maj visserligen. Brukar se det som en möjlighet till fest och så blir det även denna gång. 
 
Jag skippar alltså:

och kör på fest med mina vänner från Australien.

FOTBOLLSMATCH

Första fotbollsmatchen på ett halvår. Oj, det va skoj! 
 
Matchen slutade 2-1, jag gjorde inte mål. Fick spela ytterforward i uppställningen 4-3-3. Sen att jag inte håller mej på min högerkant det är ju en annan historia. Ser det dock inte som något negativt att byta positioner med de andra nångång då och då.  
 
Imorgon är det träning och jag är så nyfiken på vad coacherna ska säga! 

VARIT HÄR EN EVIGHET.

Oj oj oj, att ändra om här är ju ett heltidsjobb. Men skoj är det, faktiskt! :)
 
I veckan ska jag spela fotbollsmatch för första gången på sisådär ett halvår. De har fortfarande inte bestämt sig över en trupp. Orkar inte tänka på det så mkt, allt som händer är meningen att det ska hända! 
 
Annars traskar dagarna på i vanlig ordning. Hot om inställda play-dates vid dåligt uppförande funkar fortfarande! Underbart. 
 
Kidsen brukar fråga hur länge jag ska vara här, och säger att det känns som jag varit här i en evighet. HAHA! Oops, så illa verkar dock inte vara, för när jag frågar dom om de vill att jag ska åka hem så är svaret är nej!!! Pjuh :)

Bloggen spelar ett spratt...

...men borde snart vara på fötter igen.
 
Om jag bara kunde sluta trycka på knappar som jag inte borde trycka på och var är blogg-manualen? ;)
 
Hoppas Gud hör min bön och fixar min sida precis så som jag vill ha den! 
 
Fast han är nog den sista som skulle lyssna på min bön, för mellan alla fan och helvete så lever jag loppan och inte efter bibeln. Ooops!
 
Får väl fixa det själv, men inte nu! :D

Varför Australien? ;)

Sitter ute på verandan / altanen / balkongen och gör så lite som möjligt. Inser vilken tur jag har att stolen jag sitter på inte är gjord av ett material som Crazy kan tugga sönder, för då hade jag dunsat rätt ner i betongen. 
 
Afro aka Jasper aka Crazy. Kärt barn har många namn!?
 
Jag och Tara sitter och pratar om Australien, och det har alltid varit ett land som jag vill åka till. Hon frågar mej varför. Jag svarar kängrurna och koalabjörnarna! ;) Såklart!
 
Ååååååh., så söta!

Underbara kväll kom åter!!!


Tara och killen som jag började prata med på stan häromdagen. Jajjemen, de hörde av sig och joinade oss hela kvällen! ;) Sen hur vi kunde missa att ta kort på hans kompis som var minst lika snygg och som Tara är kär i nu, det vet i fan. När spriten går in så går vettet ut. Hehe!
 
Tyvärr så säger känslan att framtiden inte ser så ljus ut gällande denna killen, damn!!! :D

Jag vill ha en riktig panda...

Jag vaknade på tok för tidigt imorse. Låg dock kvar i nån timma, åt frukost i sängen och kollade runt på internet. Kollar in på mitt amerikanska bankkonto och ser att jag har ungefär 80$ minus på kontot. Detta får mej att hoppa ur sängen, sätta mej i bilen och köra med tokfart ner till banken. (Eller njae inte så fort faktiskt. Får inte köra fortare än 35 mph på ön, och jag överstiger inte det för det enda poliserna gör på denna ön är att dela ut fortkörningsböter.)
 
Hamnade hos rätt bankman, han var jättetrevlig och tog bort 70$ från min skuld. Jag hade råkat använda kortet utan att jag hade pengar på det och för det tar de en avgift på 35$ per dag. Jävla rån! Killen på banken började prata om annat, kön blev längre och längre... HAHA! Ingen stress. Så jag började bläddra i en folder med en massa olika bankkortsbilder. Det är gratis här, i Sverige fick jag betala 100 kronor för mitt lilla My-visakort. 
 
Jag valde detta. 
Må de leva för evigt. 
Jag vill ha en riktig panda här och nu!!!
 
Jag var så nära att säga när han fixat allt att jag vill ha kissemissen istället, men kollade bakåt och såg kön ringla sig lång och kände att nej, nu måste jag gå härifrån. 
 
På vägen ut hörde jag mej själv säga, nästa gång. Katter, katter, katter... de är KÄRLEK!

Fruktansvärt bra kväll igår.

 
Kan knappt vänta till nästa fredag! 

Själv kallar jag mej cool! ;)

Lego måste ju vara nåt av det roligaste som finns. 6åringen fick massa lego i födelsedagspresent. Jag är inte sen med att säga att jag hjälper gärna till, det är ju bygga som är roligt. Leka får de gärna göra själv, även om jag inte har nåt emot att leva i en fantasivärld för en stund!
 
Tror jag ska börja pussla igen, det brukade fördriva min tid ganska bra hemma i Sverige. Det har nämligen blivit lite för mycket kvalitetstid med mitt vita äpple det sista. Så från ett beroende till ett annat ;)
 
Shopping inne i Seattle stod på schemat idag. Köpte mej ett par högklackade skor, en svart klänning och en jeansväst. Outfiten för morgondagens utgång är klappad och klar. Bild tas imorgon iklädd makeup ;)
 
Tara, min vän från Australien är hur härlig som helst. Känns som vi känt varann hela livet. Love it! Iaf, när hon går in i en butik så kommer vi knappt därifrån. Hon är sockersöt och trevlig som få, så alla älskar att prata med henne. Jag är den som får säga, hey, let´s go... och anses som den mindre trevliga. Stör mej dock inte, orka prata med folk man inte är intresserade av.
 
Däremot såg jag ett gäng killar som såg intressanta ut. Vi var i tre butiker inom loppet av en kvart, och de var också där. Det måste ju betyda nåt tänker jag. Så i sista butiken väntar jag in dom, (Tara är tydligen blyg för fina killar så hon gömmer sig bakom några klädstänger) går fram och frågar om dom är härifrån. De svarar njae, då kläcker en 50årig kvinna ur sig; jag är härifrån. HAHA.., jag undvek henne lite fint och fortsatte prata med killarna. Det hela slutade med att de fick våra nummer och vi traskade åt varsitt håll. Återstår att se om de joinar oss imorgon, de verkade sugna! HEHE!
 
Kalla mej framfusig, galen, störd, oblyg, va fan som helst... själv kallar jag mej cool! ;)

Go Zlatan!!!!!!


En bild sager mer an tusen ord!

Kul kvall tillsammans med Tara!

 
Shoppingtur i mysiga Ballard - en forort till Seattle.
 
 
Uteliggare, faglar, turister, osv... alla samlas i parken med havsutsikt och statsutsikt. Underbar plats downtown Seattle!

 


SUCK!

Åååh, idag har jag god lust att ge upp fotbollen. SUCK!
 
Träningen i sig var inte tråkig, eller dålig från min sida men de flesta i laget är otrevliga. Eller jag vet inte, de är bara inte trevliga. Jag har slutat säga hej och hejdå till folkmassan när jag kommer och går, alla bara stirrar och säger inget tillbaka. Knappt någon har pratat med mej och förstår jag inte vad de menar på planen så vill de knappt förklara. En tjej sa till mej idag när vi spelade fyra mot fyra "du är försvarare". Jag svarade ärligt och trevligt att "nej tack, jag är ingen försvarare." Hon gav mej en ful blick och sa tyket "JO!" 
JÄVLA BITCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Mitt öde om fortsatt spel avgörs på torsdag!

Jag är och kommer för alltid vara ett kakmonster...

Crazy är elva månader. Jag tycker det är dags för honom att lära sig att gå/springa utan koppel. Så... tog med honom ut i spåret, lossade kopplet och se på fan; han springer med mej. :) Crazy är blyg (!??) så när det kom en annan hund så satte han sig och tittade. YEAH! Hundens husse och matte sa till mej; "gud vilken duktig hund du har" HAHAHAHA! Årets skämt. Då skulle de sett mej när han var i koppel och hoppade efter en fågel, fågeln flög iväg och jag med!!  
 

 
Även fast han är galen, så är han en lurvig skönhet! 

 
Men jag är kattmänniska ända ut i fingerspetsarna, så tänk att få dela säng med den här pälsepojken varje natt! Kärlek!!!
 
Mamman i familjen bakade en enorm chokladkaka igår eftersom vi hade kalas för minstingen. Kul att den har tittat på mej med trånande blick hela dagen! Innan jag gick ner till mitt rum ikväll frågade jag henne om hon kunde gömma eller slänga den tills imorgon! ;) 
Det finns ingen chans i världen att när jag är hemma själv och rastlös gå förbi kakjäveln utan att smaka! Choklad är inte min favorit, men va fan... kaka som kaka! :D
 
Jag är och kommer för alltid vara ett kakmonster! ;)
 

Lite full? Njae :)

Om man vaknar med kläderna man hade på sig när man var ute igår, dessutom med lampan tänd, måste det sammanfattas som en väldigt bra kväll!??
 
Vi hade skitkul!!!!!
 
Vi besökte nog fem olika barer, pratade med alla sorters människor. Men det var några som tog priset som de dummaste vi någonsin mött. Vi säger att vi är au-pairer och killarna blir helt hysteriska och börjar gapa om att det här är ju fucking amazing! De köper oss en drink och den ena killen börjar krama mej väldigt hårt och tror väl att det ska bli vi nu bara för drinken. Jajjemen, när vi vill gå vidare så säger han till sin kompis att det är inte okej, vi köper drinkar till dom och nu vill dom gå. Jag lossar på "strypgreppet" och traskar därifrån!!!! Om han är van vid lätta au-pairs gick han på fel tjejer!!! :D
 
Kvällen avslutades kring halv fyra. Även fast nattklubbarna stänger klockan två här!
 
Jag tog en del kort igår, men inte med min kamera så ni får vänta lite, precis som jag! 
 
Nu ska jag sova igen, godnatt :D

Chansen kvarstår.

Fan jag tänker för mycket, vill inte göra fel. Passar bollen istället för att utmana. MEN, kanske har det att göra med att jag inte känner nån jag spelar med och inte vill göra bort mej. Jag sprang dock som en jävla tok idag och ropade efter bollen. "HEY!!!!!" Kan ju knappt ett namn.
 
Coacherna hade inviduella samtal med alla spelare idag, och till mej sa de att de tycker jag blir bättre och bättre för varje träning och att de vill att jag ska fortsätta träna med dom och tänka på det, det och det.
 
Chansen till spel med Seattle Sounders damlag kvarstår, men än är inte truppen helt spikad! 
 
Sitter och funderar på om de har lagfest med herrarna!??? ;)

Ett steg närmare ljushuvud!

Vad tycks? 
 
Jag lämnade frisören med ett stort leende. :)

Mot frisören...

Jag har med mej två bilder och övat på vad jag ska säga, så nu kööööör vi, förhoppningsvis! 
 
Trånande blick från vovven. Kanske för att jag är alla djurs våta dröm ;)

Josy the vampire!

Idag satt jag och åt frukost med 10åringen. Han frågar mej vad vi äter för mat i Sverige som inte finns här. Berättade bland annat om blodpudding för honom, han rynkade på näsan såklart och sa... du är en vampyr! VA FAAAAN!? HAHAHA...
 
Från wikipedia;
 

Hur en vampyr skapas [redigera]

Den vanligaste beskrivningen av hur en vampyr skulle skapas är att en annan vampyr biter en människa. Det finns också andra sätt på vilka man enligt sägnen skulle kunna bli en vampyr, såsom:

  • De som tar livet av sig själva.
  • De som blivit begravda utan böner.
  • De som dött under våldsamma förhållanden.
  • De som icke druckit någon bröstmjölk.
  • De som förnekar Gud.
  • De som blandar sitt blod med en vampyr.
  • De som ingår en pakt med Djävulen.
  • De vars lik en katt eller varg går över.
  • De som är det sjunde barnet till ett sjunde barn.

Det sägs ofta att vampyrer när de precis förvandlats är vildare än sina mer garvade fränder och har svårt att kontrollera sig själva.

 

Finns väl vissa saker som stämmer in., så kanske då! :D


Nervöst...

Imorgon står mkt på spel, eller lite iaf. 
 
Mitt hår ska färgas., oj oj oj, det blir en spännande start på dagen. Jag har haft varenda färg i mitt hår typ, så det ska mest bli skoj! Ibland saknar jag mitt Pippi-färgade hår...
Fråga mej inte varför jag gjorde riktigt trollhår av mitt annars raka hår :)
 
Oj oj, tusen år gamla kort. Är inte stolt över min look, vill mest visa den underbara hårfärgen. Nej, nu ska jag inte komma på andra tankar. Nästa gång kanske! 
 
En av mina tränare jag hade under året jag var Pippi och lilla My sa till mej "rödhåriga är alltid så ettriga". Haha! Vad han inte visste var att jag är brunsvart i grund och botten :D
 
Sen är det fotbollsträning imorgon också. Jag är nervös :( Vill de inte att jag ska fortsätta, så fine, då vill de ju inte ha en spelare som mej i laget. Det är mer att jag ser det som ett misslyckande eftersom mitt lag i Sverige är bättre! 
 

Crazy äter upp storbritannien.

The crazy dog tuggar ta mej fan på allt han ser. Finns inte en hel leksak där han varit! Nu har han börjat ge sig på pelarna i huset, matbordet och stolarna. Så vi får väl se hur länge det finns stolar att sitta på och ett hus att bo i.
 
Jag hörde det av nån här häromdagen, jag hörde det innan jag lämnade Sverige och när Annabelle skulle rita av mej blev jag en...
...VAMPYR! 
 
Jag är mörkrädd och älskar solen. Jo men jag ser likheten! ;)

I miss my lovely girls!

Trollungar när vi är som bäst, sötast och har som roligast!
 
Underbar sommarkväll på klipporna med ett underbart troll! 
 
Två troll myser i soffan med vin och musik innan en härlig utekväll! Jag skrattade så jag dog dagen efter. Sisådär 25 sms, telefonsamtal och ja vad hände mer jojo? HAHAHA.
 
Detta må vara den bästa bilden någonsin på mina älskade vänner. (Sa jag att de är tvillingar!?)

Börjar tröttna..

Jag drar en djup SUCK och inser att jag börjat tröttna på hur min blogg ser ut. Jag vet i mitt huvud hur jag vill att den nya ska se ut, men vet inte hur jag ska åstadkomma det, så HJÄÄÄÄÄÄÄÄLP mej någon! :)
 
Det brukar vara så, jag gör nåt hela tiden tills jag tröttnar på det och blir anti istället. Likadant med mat. Vissa saker kan jag knappt titta åt längre för att jag föråt mej på det under en väldigt kort period. Men jag lever efter att det är väl bättre att göra/äta det man tycker om när man gillar det. 
 
Springer inte alls lika mkt längre. Ser bara fram emot att spela fotboll, och det är hör och häpna nåt jag pysslat med de senaste 18 åren. Den har dock råkat ut för svackor, men aldrig några långvariga! 
 
Måndagar brukar jag tillbringa cirkus 3 timmar i bil. Köra dit, hit, bort, hem, framåt, bakåt, höger, vänster... men icke idag. En var där, den andra här, den tredje iväg och den fjärde på fotbollsträning. Jag begav mej till parken med en boll och mina fotbollsskor och ägnade mej åt att trixa. Känns som att förra årets rekord på 250 ligger i farozonen. Det gillas!!!
 
Vet inte varför, men jag älskar denna bilden. Svar; ja, jag är bollrädd!

Vårkänslor i kroppen!

Då var helgen över., men jag gillar måndagar så jag överlever utan tvekan! :)
 
I fredags såg jag date night och skrattade så jag grät. Hade verkligen inte förväntat mej att den skulle vara så rolig! Underbart när det går åt det hållet!
 
Lördagen fylldes av jobb, men det var mysigt. Hade ytterligare två barn att passa men minus ett. Så bara fem! Hehe! Alla säger jämt "VAAA, fyra barn!?? Hur klarar du det?" Uppenbarligen rätt bra då de allt som oftast lyssnar på mej! 
 
Idag traskade jag runt på en mysig liten marknad. Shoppade en blus/kofta och en väska på second-hand. Är jättenöjd, framförallt för att det var billigt. Men också för att jag haft en bild i mitt huvud hur jag vill att väskan ska se ut. Bra jobbat josy!

Outfit för dagen! 
 
Min nyinköpta vackra blus. Love!
 
Min nya väska. 
 
Jag har så mkt vårkänslor i kroppen så i veckan ska jag nog genomgå en förändring. Kan knappt vänta! ;)
 
Första veckan av P90X är över, bara tolv kvar. Jag har träningsvärk varje dag, men jag älskar det!
 
Jag kapar ofta huvudet på mina kort. Känns bra på nåt sätt! :) Vill bara visa att jag sparat andra delen också...

Zlatan ska få en till idol!

Självklart har jag berättat för kidsen att min katt heter Apelsin och vad det betyder på engelska. De undrar såklart varför den heter så. Hehe! Iaf, igår kom yngsta tösen med denna till mej efter skolan. Ska tydligen föreställa min katt, och får väl ändå säga att det är ganska likt, förutom att min pälsepojk sällan bär klänning!
 
Minstingen fyller sex år på tisdag. Av mej ska han få en barca-tshirt med Zlatans namn på ryggen. Det ska bli hans nya idol så hela veckan har jag visat youtube-klipp på när Zlatan gör mål så han ska vilja ha nåt från honom. Försöker nå hans undermedvetna. Hehe! 

Stående hund sovandes.

Jag har väldigt svårt för yoga men det stod på P90x-schemat idag så det var bara till att bita ihop och genomlida en och en halv timma. Jag gjorde det men fy fan vad jobbigt det är och tråkigt! 
 
När jag tränade yoga sist så somnade jag i diverse positioner. Oops! Ledaren på de yoga-passen kan inte ha gillat mej :) I detta pass fanns ingen chans att slumra till. Damn!
 
Ikväll är det fotbollsträning. Det är tusen gånger roligare, om jag nu får fortsätta med dom vill säga, annars kommer jag intala mej själv att fotboll är dötrist :D
 


Snart en fjärdedel gjord.

Oj vad livet här borta knallar på i rask takt. Inte visste jag att tre månader kunde gå så fort. På söndag är det tre månader sen jag lämnade underbara Sverige.
 
För ett tag sen hade jag svårt att se mej själv återvända till Sverige men de senaste dagarna har jag kunnat se mej själv återvända vilket känns underbart även om det inte handlar om hemlängtan. Det har jag inte haft ännu! Hm...  
 
Såklart finns det vissa saker jag saknar, men jag överlever här borta! Ser det som en möjlighet att inse vad man faktiskt har hemma! ;) 

De vill att jag ska fortsätta... :D

Igår började jag med ett träningsprogram som man gör framför tvn; P90X. Jävla mördarträning! Fast det är skönt efteråt och jag kan säga att efter att knappt ha gjort armhävningar de senaste åren och helt plötsligt chocka kroppen med massa olika armhävningar i en timme innebar en jävla träningsvärk idag :D 
 
Andra fotbollsträningen idag, fan va kul det är. (När man inte hamnar med spelare som har noll koll.) Det var inte min bästa dag och blev väl inte jätteglad när andra i mitt lag tog alla forwardsplatser och jag hamnade som defensiv innermitt. Yeah! :( Såg dock till att jag fick spela lite forward iaf. 
 
Efter träningen sa coacherna att vi ses på torsdag om vi inte pratar med er. Jag gick och bytte skor och var på väg till bilen. Ena coachen kommer fram till mej och börjar prata. FAAAAAAN tänkte jag. Han frågade vart i Sverige jag bodde och sa att han själv bott i Luleå i två år. Glömde fråga vad han gjorde där då jag endast väntade på att han skulle säga: Don´t come back! Han sa istället att kommer du på torsdag och fortsätt som du gör men tänk på det och det typ. Glädjande besked ändå! Än är det en bit kvar, framförallt till min toppform, men iaf kul att de lagt märke till mej och vill att jag ska fortsätta träna med dom. :D

Män som hatar kvinnor.

Män som hatar kvinnor. Denna underbara film visas nu här i USA. Go Sweden!!! 
 
Helt sjukt välorganiserat bland frukt och grönt. Kanske inte så konstigt med tanke på att ingen handlar här ;)

Latare påskhare får man leta efter...

Va faaaan. Twilight gillade jag som tusan men New moon är ju kass, eller!?? 
 
Fyllt cirkus 100 påskägg med godis. Allt för att "påskharen" inte orkar göra det själv! Lata jävel ;)
 
 
De minsta barnen tror haren finns på riktigt, liksom tomten. Jag frågade mamman vem som brukar vara jultomte i deras familj. Hon tittar på mej som om jag är från en annan planet. :D Tomten lägger ju klapparna i strumpan och visar sig inte på självaste julafton. Är den amerikanska tomten folkskygg!? 
 

Körkortslös i Sverige!?

Kööööööör! Står det 35 mph så kör för tusan inte i 30. Detta gäller dock bara andra trafikanter, jag gör ju det ibland bara för att retas. HAHA!
 
Folk här är kassa på att köra bil och tutar hej vilt. Ååh, jag blir tokig!
 
De har dock världens bästa regel; det är okej att svänga till höger när det är rött ljus. Ibland även vänster. I och med detta har jag insett faran med att återvända till trafiken i Sverige. Jag kommer få så mkt böter eller bli av med körkortet i värsta/bästa fall!!!! HEHE.

Seattle = regn :D

Träningsvärk i ljumskarna och på lite andra ställen också som jag glömt av att jag har muskler på. Men fy tusan vad jag har svävat på moln idag. Jag älskar att spela fotboll! Bryr mej inte om att jag har skavsår på knäna, det är det värt. De har konstgräs överallt här; underbart... kan man ju inte skylla på underlaget. Bra initiativ med tanke på allt regn.
 
Regn hör Seattle till, men det stör mej faktiskt inte för jag älskar mina gummistövlar. Sen är det inte som hemma, att när det regnar så skiner inte solen på en vecka. Här skiftar det hej vilt! 
 
Påskharen verkar vara anledningen till att de firar påsk här. HEHE! Inget påskpynt så långt jag kan se. Hm, var är mina prydnadskaniner, min janson och mitt påskägg? Inte här iaf!
 

Äntligen fotboll! ;)

Första fotbollsträningen är gjord efter mer än fyra månaders uppehåll. Oj oj oj, om nån hade skjutit mej under uppvärmningen hade jag nog bara lagt mej ner och sagt; TACK! Hehe, men shit vad jag insåg att jag saknat det. Så kul det är!!!!!
 
Det kändes bra, jag hoppas att jag visade lite vad jag kan iaf. Det fanns några duktiga spelare och några halvkassa också för den delen. Får väl se vad coacherna säger om mej nästa gång! Spännande.
 
Alla som känner mej vet att jag svär en del och att ropa FAAAAAAN eller HELVETE så högt jag kan när jag missar hör liksom till min image på planen. Ooops! Iaf, nu missade jag inte tokmkt men nångång och insåg att jag kan ropa FAAAAAAN om jag vill, för ingen här vet ju vad det betyder. :D 

Jag gillar djur mer än människor!

"Can we go home now?"
Om man är 5 år ska man inte gilla att vara på zoo då? Jag som är 23 älskar att vara där!!!!!! 
 
 
Om möjlighet fanns skulle jag ha alla dessa i mitt rum! Riktiga gossedjur ;)
 
Tror dock inte att friden skulle vara så länge, undra vem som skulle dö först??

Överlägsen vinnare i tennis :D

Alice i underlandet var bra, kanske inte bästa filmen men... djuren var ju sååå söta!!! :D 
 
Springbreak innebär mkt tid med kidsen och idag var vi bland annat och spelade tennis. Jag vann överlägset! :D Insåg hur kul det faktiskt är med tennis och ska börja spela med kompisar här. 
 
Om vädret tillåter blir det zoo imorgon med minsta killen då de andra åker iväg. Det verkar som jag ser fram emot det mer än han. Det enda han pratar om är att åka och äta glass så ser ut som det blir mutning med glass från min sida så jag får en härlig dag på djurparken. HEHE!

RSS 2.0