15 dagar kvar..

Oj oj oj., vad tiden har gått fort och den kommer säkerligen springa iväg tills jag åker också! Jag har tusen saker jag måste göra känns de som! Men det som tynger mej mest är vad ska jag ha med mej till USA.. Väder och vind är lite varmare än här så det blir ju ingen lätt packning. 
 
Snart är det 2010, jag hoppas att det året ska bli mitt bästa år hittills!

Söndag.., sååå skööönt!

Söndagar inbjuder till lugn och tillåtelse att bara vara! Älskar det!
 
Bara fyra dagar kvar tills det är julafton., yeah! Vet inte om jag längtar efter julen så mkt, jag längtar efter MATEN! Jansons, prinskorvar, inlagd strömming, rödkål, sill... och bäst av allt kan vara risgrynsgröten! Det är jag och apelsin som gillar de, alla katter gillar väl tomtegröt? :)
 
Ska se till att mysa så mkt som möjligt med min love of life - apelsin innan jag åker! Kommer sakna honom SÅ! :(
 
Flygbiljett från Göteborg till NYC har inte anlänt än, men min biljett från NYC till Seattle är bokad och betald! 
 
Tiden kommer gå så fort, och jag ser fram emot att träffa alla innan jag åker! 

SNÖ., jag älskar SNÖ..

MEN, det va ingen jättekul upplevelse att köra bil SJÄLV från Stockholm till Borås och vidare till mor och far i SNÖSTORM idag! Fast jag blev bättre och bättre bilförare desto längre jag körde.. GRYM till slut!
 
Var i Stockholm för att fixa mitt visum, och klart att den amerikanska ambassaden hade det största huset som syntes, hehe! Jobbigt var att de va iskallt ute och jag fick stå ute och vänta i 50 minuter! Brrrr...
 
Om tre veckor ungefär så åker jag, är inte nervös än men har funderat en del på min packning och idag köpte jag den bästa VÄSKAN att ha som handbagage! Så snygg! Den va jag värd då jag lagt shoppingen på hyllan sen i början av sommaren.. Julklapp till mej själv = det bästa!

Välkommen - Welcome

Start av blogg kändes långt borta tills för några dagar sen.., kom på att det kan va kul för mina medmänniskor att läsa vad jag pysslar med på andra sidan atlanten. 
 
Jag åker till USA om dryga månaden. :D
 
Först ska jag till NYC för "utbildning" några dagar och sedan reser jag vidare till Seattle!
 
Jag ska vara au-pair hos en familj med mamma, pappa, flicka 12 år, pojke 10 år, flicka 7 år, pojke 5 år och en liten vovve som fortfarande räknas som valp, tror jag!
 
Jag längtar så!!!
 
 

RSS 2.0