4:08:02

Jag gjorde det. Jag sprang mitt allra första marathon. Jag är så stolt över mej själv!
.
Jag sprang hela tiden och höll jämn takt. Sista halvan tog sex minuter längre tid än första halvan men sen bjöd den också på mer uppförsbackar. Inte för att backarna var ett problem. Tvärtom, uppför gick lättare än nerför men de tar ju lite längre tid än när det är plant. Sista fem kilometrarna kändes det som att benen skulle av vid varje ynka liten nerförsbacke. Jag spurtade sista 400 metrarna och sprang om säkert 20 personer.
.
Väl i mål lyste min kameraflicka Denice med sin frånvaro. Efter dryga timmen hittade jag henne och jag hade sprungit fortare än planerat :D Målet var att komma in under 4:30, med vissa förhoppningar om att klara det runt 4:15. Men det finns lite kort på mej, har bara inte fått tag på de ännu så håll ut.
.
Idag är jag lika smidig som ett kylskåp. Jag har haft svårt att sova inatt för varenda rörelse har medfört en fruktansvärd värk. Jag har skavsår efter sporttoppen så det ser ut som att jag blivit piskad på ryggen!
.
Jag har inte bestämt mej än om jag fått mersmak eller inte. Just nu har jag inte en tanke på att springa en meter. Jag ska vila med gott samvete!!!!!!!

HAPPY THANKSGIVING!

Thanksgiving är över för denna gången. Jag smakade på kalkonen och på det mest traditionella; sötpotatismos med marsmallows på. Nej, jag gillade det inte. På tok för sött. Men allt annat var gott och jag hade en mycket trevlig kväll!
.
Jag och mina töser. Fröken söt till höger är längre än mej, men inte så mycket som kortet visar! :D
.
Hugg i.
.
På Thanksgiving skippar vi the b-word och alla andra halvfina ord och kramas istället! ;)
.
Macy´s parad här i Seattle är ju inte jämförelsebar med NYCs men man får leka lite med fantasin.
.
Som ni ser är snön borta och tacka fan för det. Mindre än två dagar kvar! :D Håll alla era tummar!

LOVELY!!!

Trollungarna ska ut på äventyr! MIAMI är bokat. LOVELY! Jag bryr mej inte om vart vi bor, bara vi bor nära stranden och utelivet :P
.
Jag är Denices äldsta kompis, hon är min yngsta. Hon är tjejen som får mej att skratta så jag gråter. För det är jag evigt tacksam! "Nej, men TJA!" ;)
.
Snöstormen är på väg bort. Eller, jag menar de tre centimeterna som orsakat hysteri är på väg bort. Pappan har 25 minuter hem från jobbet. Häromdagen tog det honom fyra timmar att komma hem. Jag skrattade så jag dog när han sa det. Nej, min skadeglädje är inte så farlig ;)
.
Marathonen blir av iaf!
.
HAPPY THANKSGIVING!!!

SPÖKSTADEN SEATTLE.

Det snöar. Vackert! Men. Skolorna stängs, folk stannar hemma från jobbet, bilar står still. Spökstaden Seattle. Helt sjukt. Om det snöat mycket? Jahadå, en tre-fyra centimeter ligger väl på backen. Detta är förresten vad de kallar snöstorm.
.
Snöbollskriget pågick i ungefär fem minuter, sen började någon lipa och någon blev förbannad. Så de fick göra snögubbar och snögummor istället!
.
Det enda jag är irriterad över är att mina skor skulle komma idag. Fedex-bilen, UPS-bilen eller vad de nu ska komma farandes med har lyst med sin frånvaro :(

NYA SKOR, IGEN!

Ytterligare att par nya skor. Ooops!
.
Converseskor stod med på min lista, fast till mina kusiner. Men tänkte att när det ändå står på listan så... Ja, jag hittar alltid kryphål. Till exempel har pyjamas bytts ut mot underkläder, för jag gillar inte pyjamas ändå. American Apparel har ett frågetecken efter sig. Vilket betyder att jag får köpa precis vad jag vill. Hehe! :)
.
Lördagsnöje blev en sväng till IKEA. Vi satt och pratade högt i restaurangen om saker man inte får prata om i en restaurang. Skrattade för högt och insåg hur kul det är när ingen annan fattar vad vi pratar om (hoppas vi iallafall). Jag och Denice i ett nötskal!!! Vi ville egentligen ut och festa, men fick bli film, tyvärr var det en asdålig sådan! Anledningen till vila är 7 dagar kvar, HJÄLP!

HEMLÄNGTAN!

Det är väl ingen hemlighet att jag efter åtta månader i USA kände en väldig längtan bort. Jag vet inte om jag ville hem, men jag kunde verkligen se mej själv packa väskorna och åka hem! Jag är en av de få som inte hade hemlängtan alls under mina första månader, snarare tvärtom!
.
Nu har det gått två och en halv månad sen "krisen" och jag är så glad över att jag stannade. Jag bet i det väldigt sura äpplet och klättrade upp för den otroligt djupa dalen. Att känna som jag gjorde är säkert mänskligt men det var så jobbigt, men jag tror att jag blev ännu starkare psykiskt.
.
Jeffrey Campbell - Lita! I´m in love, tror jag! Jag måste ju sitta och vänta som ett barn på julafton! Ååååh, posten skynda, skynda ;)
.
Jobbigt att jag har hittat tusen andra skor jag vill ha också. Ketchupeffekten? :D
.
Uppe före tuppen är ta mej fan en bedrift. Speciellt när det är varenda dag! Att vakna klarvaken klockan fem en lördag är INTE normalt när man är 24. Jag fyller för övrigt 25 om mindre än ett halvår. Yeah!

FILMAT MEJ I SMYG!

Jag är så glad, jag är inte ensam om att få utbrott för i stort sett ingenting. Jag trodde för en sekund att nån hade filmat mej i smyg ;)
.
Detta måste vara nåt tjejigt, för många med mej känner igen sig. Så alla som råkat ut för detta, det är sådana vi är! :D
.
Jag är kär, i ett par skor. Eller jag tror det, har inte sett dom irl ännu. Men både min bästa vän och min h-mom säger att dom är du, dom ska du ha, vad har jag för val!? Hihi.

ÅLDER GER RESPEKT!

Jag har gjort en shoppinglista på vad jag ska/vill köpa innan jag åker hem. Idag åkte jag och några kompisar på roadtrip ner till Portland, kul shopping för allt är tio procent billigare där än här.
.
Jag kom hem med två klänningar, två par leggings, trosor och lite smink. Därmed bockades mycket av på listan. :) Min kompis tycker jag borde jobba som personal shopper. Blev jätteglad när hon sa det!!!
.
Vi åkte liten bil, det betyder lite bensin. Jag var minst i storlek men satt fram medan de andra fick trängas i baksätet. Ålder ger respekt! :D
.
Igår testade jag mina vingar, eller snarare mina ben. Jag sprang tre mil. Det gick över förväntan med tanke på omständigheterna. Dvs, dåligt med vattenpauser! Jag börjar nog bli redo. Ge mej det där marathonloppet nu så jag kan åka till Vegas och festa med gott samvete!

APPROPÅ TJOCK!

Tiden går så fort. Jag klagar inte, bara konstaterar. Om dryga två veckor ska jag springa mitt första marathon. Det finns tjockare människor än jag som klarat ett marathon. Så går mitt tänk :D
.
Jag ska iallafall börja med springa, sen får vi väl se om det slutar med att jag kryper i mål.

.
Appropå tjock. Biggest loser-tävlingen är i full gång. Jag ser sjön varje dag (eftersom jag bor på en ö), och det inte bara ser kallare och kallare ut, det blir det också! Har avstått godis, kakor, tårtor, glass, chips och allt socker i en och en halv vecka. Det har gett resultat! :)
.
Jag åt dock några få tortillachips när jag var på en mexikansk restaurang häromdagen. Men det ingick ju i maträtten. När jag menar chips så menar jag det i bare (Roligt ord!). När man kommer på sig själv äta chips och dip till mellanmål, det är då det är dags att börja tänka om och leva svenskt. Sunt leverne ska vinna denna tävlingen!
.
Jag har inte spelat fotboll på väldigt länge, ändå trixade jag 230 häromdagen, i joggingskor!! Mitt rekord från förra året är 250, då tränade jag ändå 5-6 gånger i veckan. Vilar mej iform tills jag börjar spela igen! Min 6årig älskar att vara målvakt, så på sistone har jag skjutit en del på honom. Han är väldigt kort och jag står och lobbar in bollarna. Hehe! Han är dock grym och tycker det är kul när jag skjuter på honom! ;)
.
Senaste dagarna har jag somnat tidigt och vaknat VÄLDIGT tidigt. 5.30 känns inte som en optimal tid när man börjar jobba 12 och 8. Hrm. Morgonmänniska, javisst! :)

INGEN SNÖ...

Vilse i skogen!? ;)
.
Här är ingen snö som i Sverige. Jag håller tummarna för att det inte ska komma nån snö i Seattle men framförallt på Mercer Island för här är backe upp och backe ner. Vinterdäck och saltade vägar existerar inte.
.
Senaste tiden har varit så bra. Trevliga, snälla och söta kids underlättar tydligen mitt jobb ;)
.
Diskmaskinen har gått sönder och reparatören kommer inte förrän om en vecka. Underbart när man bor i en STOR familj! "Now you´re sarcastic" som kidsen brukar säga till mej! :)

FÖRFÖLJER MEJ!

För någon vecka sedan så såg jag The human centipede.
.
Jag mår illa av bara tanken på filmen och den förföljer mej. USCH! Se bara vad jag hittade på IKEA i lördags!
.
Vi var ute dagen innan, därav mina för stora flipflops. Högklackat passar sig inte på IKEA. Sen kunde jag inte släppa att jag kände mej som Kalle Anka eller Musse Pigg. Ni vet när de har tennisrackets som skor när de vandrar i snön.
.
Helgen har varit underbar. Fredag- impuls-utgång. Lördag- slapp-dag. Söndag- hike som avslutades med bio och middag. Vi kollade på Due date, det hade dock räckt att kolla på trailern, för det är vad som är kul typ!

LEVA LOPPAN SISTA VECKORNA.

Om exakt två månader lämnar jag familjen Gersch, mitt hem på Mercer Island, vackra Seattle, Washington State, mitt liv här med allt vad det innebär. Jag vet inte om eller när jag kommer tillbaka.
.
Jag har träffat några riktiga guldklimpar till vänner som jag absolut kommer hålla kontakten med. Vissa kommer jag träffa oftare och några kommer jag kanske aldrig mer träffa :( 
.
Jag får glädjefnatt när jag tänker på att flyget går till Florida. Jag blir lycklig när jag tänker på att jag är i Sverige igen i mitten på Januari. Lite ledsen är jag över att julen inte firas i Sverige, men det är ju jul igen nästa år :D
.
Nu är det dags att sluta tänka på allt tråkigt och jobbigt, istället bara leva loppan de sista veckorna. Sen kanske leva loppan inte är att springa ett marathon, men det klingar bra i mina öron. Hehe!

KAMPEN ÄR IGÅNG!

Vinnaren får se förloraren bada i Lake Washington den 1e Januari 2011. Gissar på att det kommer vara runt fem grader i vattnet då.
.
Jag vill INTE förlora. Jag vill vara den som står på land och hånskrattar åt Denice när hon hoppar i. Mätning och vägning är gjord. Nu jävlar! Det jobbiga är att vi kan förlora båda två. Det är nämligen mest centimeter och kilo som ska bort. 1-1 betyder bad för oss båda.
.
Sömn är viktigt för viktminskning. Klockan är nio. Jag tror jag går och lägger mej! :D

BIGGEST LOSER PÅ MÖRCHAN!

Imorgon klockan 10.30 är det invägning. Om två månader är det slutvägning. Förloraren får ge vinnaren något. Måste komma på ett bra pris.
.
Det är förresten bara jag och Denice som ska vara med och tävla så chansen att vinna är ändå 50 procent. Jag är världens tävlingsmänniska så detta borde motivera! :D

HAPPY HALLOWEEN!

Luigi utan Mario går fint.
.
Jag är väldigt nöjd med min outfit för den är inte sexig. Den är rolig. Alla visste mitt namn på festen. -"Luigi". Sen att det var en kille som hittade på att han skulle varit Mario. Kalla det gärna flirt. Vilken pajas. Han gav mej fina komplimanger som att jag är den enda tjej han nånsin tyckt är söt med mustasch, bla bla bla. Han frågade om jag ville gifta mej med honom sisådär 10 gånger på fem minuter. Jag sa NEJ! alla gånger. När jag slutade prata med honom sa han att du förstår väl att jag är ironisk. Jag svarade att javisst, men det är inte jag! HAHA! Dissad!!!
.
Det var väldigt kul att gå och köpa alkohol klädd som Luigi. Roligt att jag fick visa leg. Jag måste ju verkligen sett ut som på körkortet!
.
Luigi. Lady Gaga. Jättebaby. Pochahontas. Vilken jävla cirkus!
.
Demon och nån från Terminator kanske!?
.
Klockren outfit på den snubben. Han hade klätt ut sig till röd plastmugg och så hade han en vit boll i så han blev beerpong :D
.
Kärleksparet såg nästan ut som tvillingar tyckte jag!
.
Kvällens bästa! Att inte han dog av värmeslag är ett under. Eller det kanske han gjorde. Jag lämnade rätt tidigt. Nej, oj vad tragisk jag är nu!
.
Happy feet!
.
Skräcködlan i mitten hade gjort ett jävla jobb. Ytterligare en Lady Gaga. Sen är det väl en oskyldig nyckelpiga längst till höger.
.
HAPPY HALLOWEEN på Er!

RSS 2.0